Ardei iuti cu bacon

Un aperitiv care se serveste cu tarie, adica cu o bautura cu multe grade :).

Se face foarte usor si il puteti prepara atunci cand aveti musafiri in weekend sau de sarbatori.

Avem nevoie de:

  • ardei iuti
  • bacon feliat cat mai subtire
  • branza ( eu am folosit telemea )

Preincalzim cuptorul la 200g C.

Ardeii ii taiem in doua si ii curatam de nervuri ( puteti sa le lasati daca vreti sa fie foarte iuti ). Eu i-am curatat doar pe jumate.

Ii umplem cu branza apoi infasuram o felie de bacon si prindem cu o scobitoare.

Coacem ardeii intr-o tava tapetata cu foaie de copt 5-10 min si apoi servim.

Reteta este preluata de pe http://thepioneerwoman.com/.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Vă invit să dați like și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


4 comentarii la „Ardei iuti cu bacon”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.