Aperitive reci – idei de platouri aperitive

Cateva idei de aranjare a aperitivelor reci pe platouri si ornare a salatelor, care sper sa va fie de folos.

DSCF0221_1073 DSCF0223_1074

DSCF0513_1100DSCF0517_1101DSCF0525_1102 DSCF0597_1115DSCF0601 (2)_1116DSCF0603 (2)DSCF0598812510366_968510129907001_2397292757629149368_n12573230_968510123240335_7299243287044292193_n

DSCF0300_1071

DSCF0203_1069

DSCF0301_1072

DSCF0230_1070

DSCF3037_310

DSCF3036_309

DSCF3028_307

DSCF3033_308

Aperitiv Trandafiri din sunca, salam uscat, branza telemea, cascaval, castraveti, rosii cherry, masline.

Aperitiv Trandafiri din sunca

Platou aperitive reci traditional cu toba de porc, ceapa rosie, caltabos, branza telemea, carnaciori prajiti, castraveti murati.

Platou aperitive traditional

Platou aperitiv cu ciuperci umplute cu branza, salam, sunca Praga, cascaval, rosii cherry, masline, ridichi.

Platou aperitiv ciuperci umplute cu branza

Platou aperitiv cu sunca si cascaval, salam, branza telemea, ardei verde, castraveti

Platou aperitiv cu sunca si cascaval

Platou aperitiv rulouri de sunca cu hrean, rosii, castraveti, ardei.

Aperitiv rulouri de sunca cu hrean

Platou de aperitive cu salam uscat, sunca, rosii umplute cu salata de vinete, cas, masline.

Platou aperitive - rosii umplute cu salata de vinete

Cateva platouri aperitive reci pregatite pentru o prietena

Alte exemple de platouri cu aperitive reci

Platou cu sunca Praga, carnaciori prajiti, rosii, castraveti, ridichi.

Platou aperitive ce include sunca Praga, carnaciori prajiti

Aperitiv cu oua umplute

Ornare aperitiv oua umplute

Platou aperitiv cu sunca Praga, ardei umpluti cu branza, rosii umplute cu pasta de branza si sunca, rulada de pui, ciuperci umplute cu branza, masline.

Platou aperitiv - ardei umpluti cu branza, rosii umplute etcRulouri cu sunca si hrean

Exemplu ornament aperitive rulouri cu sunca si hrean

Ornare salata ruseasca (adica a noastra salata de beuf)

Ornare salata ruseasca (beuf)

Un alt exemplu de ornare salata ruseasca sau salata de beuf

Ex aranjare salata de beuf

Platou aperitiv cu muschi tiganesc, chiftelute de ciuperci, gogosari in otet, rulada de pui, cascaval, masline, salam de Sibiu, branza feta, castraveciori murati.

Platou aperitiv cu muschi tiganesc, chiftelute de ciuperci etc

Aranjare oua umplute cu branza si smantana

Aranjare aperitiv oua umplute cu branza si smantana pe platou

Platou aperitive reci cu ardei gras, scobitori surpriza, rosii, masline, sunca Praga

Aperitive reci cu ardei gras, scobitori surpriza, etc, pe platou

Aperitiv traditional cu toba, ceapa rosie, branza telemea, carnaciori de oaie, kaizer, rosii, branza feta

Aperitiv traditional cu toba, ceapa rosie, branza, etc

Ornare salata de boeuf

Ornare salata de boeuf, alta varianta

Aranjare aperitive –  mezeluri, branza telemea, rosii, ardei verzi, castravete

Aranjare platou aperitive simple - mezeluri, branza, rosii, etc

Aranjare aperitive – mezeluri, branza telemea, carnaciori prajiti, masline, gogosar murat

Aranjare platou aperitive simple - carnaciori prajiti, etc

Aranjare aperitive – mezeluri, sunca umpluta cu telina si maioneza, oua umplute, branza telemea, rosii, ardei verde

Aranjare aperitive - sunca umpluta cu telina si maioneza, etc

Platou aperitive compus din cascaval, sunca, kaizer, castravete, rosie, salata

Platou aperitive compus din cascaval, sunca, kaizer, etc

Masline, rosii, ardei, castraveti, ridichi

Platou cu aperitive - masline, rosii, ardei, castraveti, ridichi

Rulada aperitiv din cascaval, sunca, rosii

Rulada aperitiv - cascaval, sunca, rosii

Sunca, carnaciori prajiti, rosii, ridichi, rulada aperitiv

Platou - sunca, carnaciori prajiti, rosii, ridichi, rulada aperitiv

Mezeluri, rosii, salata, masline

Platou - mezeluri, rosii, salata, masline

Platou de aperitive cu ardei, crema de branza, masline

Aperitive din ardei, crema de branza, masline

Alt exemplu de ornare aperitiv crema de branza

Paine bagheta cu unt, sunca crud afumata

Paine bagheta cu unt si sunca afumata

Inca un exemplu de ornare aperitiv cu Oua umplute

Inca un ex de ornare aperitiv cu oua umplute

Platou cu kaizer, branza telemea, rosii, castraveti

Platou cu kaizer, branza telemea, rosii, castraveti

Platou aperitive cu sunca Praga, salam uscat, branza telemea, rosii, castraveti, masline

Platou aperitive rotund cu sunca Praga, salam, etc

Ornare salata de vinete

Ornare platou salata de vinete

 

Alta idee de ornare a salatei de beuf

Alta ideie de ornare a salatei de beuf

Ornare Salata de icre

Ornare Salata de icre

Ornare salata de boeuf

 

Salata de beuf

Platou aperitive reci cu sunca Praga, branza telemea, castraveti, carnat uscat, ardei kapia si masline

DSCF0163_204

Platou aperitiv cu chiftelute, bulete cu branza, ciuperci umplute, branza telemea, ardei, masline.

Aperitiv 2015

 

18485313_1371947892896554_6465820204660511757_n L1 S1 S2 S5 S7 S8 T1

98 de comentarii la „Aperitive reci – idei de platouri aperitive”

  1. Buna!felicitari pentru platourile cu aperitive care mai de care frumos aranjate.peste o saptamana este ziua sotului meu si chiar sunt nemaipomenite,am sa realizez cateva dintre ele.am sa ma uit si la alte retete.multe postari in continuare.

  2. Buna Amalia,
    Vreau sa iti spun ca urmaresc de mult retetele tale desi pana acum nu am postat nici un comentariu. Totul este de vis. Vreau sa iti spun ca anul trecut de ziua mea am incercat tortul egiptean……a fost un mare succes si musafirii mei au fost fascinati. Acum vreau sa incerc tortul Laura. Sunt convinsa ca va fi de asemenea o reusita. Multumim pentru toate minunatiile pe care ni le impartasesti si pentru toate sfaturile foarte pretioase pe care ni le dai. Spor la gatit in continuare! O sa revin cu un comentariu dupa ce fac tortul

    1. Loredana iti multumesc pentru cuvintele frumoase, ma bucur ca retetele sunt pe gustul tau :). Astept sa-mi scrii cum ti s-a parut tortul .

  3. ma pregatesc cu pasi repezi de petrecerea pt ziua sotului si cautam ceva pt meniuri am gasit pagina ta si sunt foarte multumita te pup si abia astept sa le pregatesc invitatilor mei care cu siguranta vor fi incantati o seara minunata si numai bine

  4. Felicitari Amalia!… Te urmaresc cu drag si fiecare reteta pe care o pot face (pt ca aici unde sunt nu pot sagi chiar toate ingredientele) desigur ca o fac. Aceste aperitive sunt idei perfecte, iar eu chiar ma pregatesc pt duminica, e ziua sotului, si vreau ca totul sa fie perfect. Iar ca desert, ghici ce am ales… Tort egiptean!
    Esti fantastica….Tine-o tot asa!

  5. Amalia,apreciez tare mult efortul depus pentru a ne ajuta cu „bunatatile tale”.Dealtfel lucruri simple,care aduc multa bucurie cand sunt date din taoata inima .
    Felicitari!!

  6. Buna

    Numele meu este Daniela si as vrea sa te rog sa-mi recomanzi niste aperitive dar sa nu fie din carne de pork pentru ca in 10 zile fetita mea implineste varsta de un an si o sa am musafiri turci care nu mananca pork de asemenea sotul meu este din Turcia si vreau sa-i impresionez cu aperitive romanesti foarte bune.

    Multumesc frumos si astept raspunsul tau.

  7. Multumesc pentru idei.Sunt grozave.Se vede mult suflet in tot ce ai realizat.Din inima felicitari.Acum am de lucru Am de ales intre atatea minunatii.

  8. As dori un astfel de bucatar pentru restaurantul meu. Daca cunoasteti un/o bucatar/easa bun/a care doreste un loc de munca in Ploiesti va rog sunati la 0736631800.

  9. Buna! Azi e ziua mea si ma gandeam cum sa ornez un platou mare,frumos si gustos si sa stii ca am sa aleg unul din minunatele tale platouri ;-) chiar miam descarcat niste imagini cu ele

  10. Ciao Amalia
    Felicitari pt ceea ce faci. .esti foarte de ajutor noua celor farà inspiratie. .
    as avea nevoie sa .ti cer un sfat
    Am cununia civila pe 19/12/2015
    Cu siguranta ma voi inspira din aranjamentul platourilor de aperitiv.
    Noi vom organiza acasa aperitivul.
    Suntem circa 30 pers.
    Printre care il Am pe nasu care e preot si è in post
    Cum organizez cantitatile? ??ca sa.mi ajunga?
    Cat cumpar?
    Scrie.mi te rog aici:maddiy 19@yahoo.com
    multumesc anticipat

    1. Vad ca inca nu a raspuns si incerc eu sa iti dau o idee, desi mai ai foarte putin timp pana la eveniment.
      Te orientezi dupa cat crezi ca poate consuma o persoana, gen 2-3 masline, o lingura de salata a 50 gr., o felie de rulada, cascaval… si inmultesti cu 30. De post sunt grozave sarmalutele cu orez si ciuperci, fasolea batuta cu ceapa usor prajita. Se poate face si salata a la russe cu maioneza de pufuleti ( daca nu gasesti reteta pe net, o scriu eu ca e foarte usor de facut).
      Casa de piatra si mult noroc in viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.