Aperitiv cu branza dulce

Reteta este din revista Practic, am facut-o de mai multe ori de sarbatori, anul acesta am imbunatatit-o putin.

Ingrediente:
  • 200 g branza de vaci
  • 2 linguri de maioneza
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • sare
  • 100 g cascaval ras marunt

Se amesteca branza cu maioneza, usturoiul, sare apoi se formeaza bilute care se dau prin cascavalul ras.

Eu le-am dat si prin verdeata si boia. Puteti sa le dati prin susan, seminte, mac, etc.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


14 comentarii la „Aperitiv cu branza dulce”

  1. Wuuuu…ce idee criminala……in week-end-ul asta ma joc si eu un pic cu imaginatia proprie. Poi am sa postez niste fotografii sa vedem ce a iesit.
    merci de idee….pup.

  2. dupa cum spuneam la „rulourile de sunca cu brinza si usturoi”…mi-au iesit SUPERBE si la gust si la aspect…cele date prin nuca macinata au fost un exito total…multumesc pentru reteta…u r the best…muah

Dă-i un răspuns lui Amalia Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.