Anunt umanitar

http://yafa.unblog.fr/2010/01/22/pagina-pentru-ioana/

Este vorba de fetita prietenei mele care are 17 ani si 2 forme grave de cancer =Carcinom scuamos nediferentiat cu proliferare celulara si in ganglionii latero-cervicali, fara a fi exclus insa si un posibil limfom de tip Hodgkin= . Le trebuie aproximativ 80 000 de euro ca sa mearga la o clinica in strainatate pt chimioterapie si alte tratamente.
Daca se strang banii si ajunge acolo sansele de vindecare sunt de 97%.

Donaţiile pot fi făcute pe numele:

Spahiu Laura
Cod IBAN EUR: RO21RNCB05000834973 60002
Cod IBAN RON: RO48RNCB05000834973 60001
Cod SWIFT: RNCBROBU
Banca Comercială Română – sucursala Sebastian

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


Un comentariu la „Anunt umanitar”

  1. Draga Amalia,

    Iti citesc blogul cu mare drag. Imi plac retetele pr care le publici si imi place ca le descrii modalitatea de preparare intr-o maniera simpla si ca adaugi fotografii. In seara aceasta, cautand retete pe blogul tau, am ajuns la luna ianuarie 2010 si am gasit anuntul despre fiica prietenei tale. Sotul meu, in varsta de 27 de ani a fost diagnosticat cu limfom Hodgkinstadiul III B in noiembrie 2008. Acum e in remisie, dupa 7 luni de chimioterapie si inca o luna de cobaltoterapie si ne rugam la Dumnezeu sa nu ii mai revina boala vreodata. Multa sanatate tuturor si curaj celor care se afla in astfel de situatii. Cu ajutorul lui Dumnezeu si a celor dragi, si de ce nu si a oamenilor care pot ajuta din punct de vedere financiar, exista sanse la viata si pentru bolnavii de cancer.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.