Despre mine

 me

Numele meu este Amalia Oanta, locuiesc in Cluj-Napoca si imi place la nebunie sa gatesc :).

Placerea de a gati am vrut sa o fac cunoscuta tuturor, mai ales tinerelor gospodine care nu stiu sa gateasca sau mai bine zis, ce sa mai gateasca in zilele in care serviciul si copii iti ocupa (aproape) tot timpul.

Gatitul nu este o corvoada ci o placere pentru ca atunci cand toata casa miroase a „ceva bun” si vezi fetele fericite ale celor din familie, uiti de timpul in care stai in picioare aplecata desupra blatului de lucru sau a aragazului.

Acest site reflecta munca mea de 7 ani, o munca placuta recunosc, deoarece scopul ei a fost si este sa impartasesc tuturor retete si dragostea de a gati… Cred ca am reusit, dovada sunt comentariile lasate de vizitatori si prieteniile legate in timp.

O sa gasiti retete de toate felurile, traditionale in primul rand pentru ca sotul meu le adora, usoare din punct de vedere caloric pentru ca trebuie sa avem grija de silueta, simplu de gatit pentru ca nu avem timp la dispozitie si multe deserturi pentru ca fara dulce (zic eu) nu se poate!

Sper sa postez cat mai multe retete si sa pot aduce imbunatatiri site-ului postand sfaturi utile si recomandari in ceea ce priveste ingredientele. Astept parerile voastre pentru ca ele conteaza foarte mult pentru mine.

Asadar mai putine vorbe si Hai sa gatim !