Pulpe de pui picante la gratar

Pulpe de pui picante la gratar 0

Pentru ca nu am mancat de ceva timp pulpe de pui mi-am propus sa prepar o reteta la gratar sau la grill. Acum e sezonul gratarelor asa ca le puteti prepara atunci cand mergeti la iarba verde dar si acasa pe grill. La cuptor nu recomend deoarece nu o sa fie la fel de crocante. Reteta se face foarte repede totul este sa lasati carnea la marinat macar 3-4 ore. 

Ingrediente:

  • 1 kg pulpe inferioare de pui
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 2 lingurite turmeric ( eu am cumparat 100g, e foarte util mai ales la legume si orez)
  • 1 lingurita boia iute ( sau dulce in cazul meu sa poata manca si Adrian)
  • 100ml iaurt
  • sare

1. Spalam carnea bine si o stergem cu un servet de hartie apoi o punem intr-un bol. 

Amestecam toate ingredientele si le turnam peste carnea de pui. Folosim mana si amestecam pulpele astfel incat sa fie acoperite peste tot cu sos. Acoperim cu o folie si lasam la rece minim 3 ore.

Pulpe de pui picante la gratar 1

2. Prajim pulpele pe gratar sau in cazul meu la grill.

Servim cu salata, cartofi, orez. 

Sunt crocante si fragede in interior.

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: , .
loading...

Un comentariu la reteta Pulpe de pui picante la gratar

  1. Eki❤️

    Yummyyyy!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>