Tocanita de fudulii de curcan

Tocanita de fudulii de curcan 0

Cu fuduliile e simpla treaba; ne plac la nebunie sau numai gandul la ele ne ingrozeste. Eu fac parte din prima categorie asa ca zilele trecute cand sotul mi-a facut o surpriza placuta si anume o punga cu fudulii de curcan, m-am bucurat si m-am apucat de preparat o tocanita cu mamaliguta buna de sa te lingi pe degete. Fuduliile de curcan se prepara foarte usor si repede scriu reteta si va lamuriti :).

Ingrediente:

  • 1/2kg fudulii de curcan
  • cateva rosii cherry (optional)
  • 1 ceapa potrivita
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • 150ml bulion
  • sare, piper

1. Fuduliile le spalam bine cu apa rece apoi le oparim putin pentru a lucra mai usor cu ele ( nu se desfac in timpul prepararii ).

2. Intr-o cratita punem putin ulei sa se incinga apoi adaugam ceapa si usturoiul tocat, rosiile taiate in jumatate si lasam 3-4 minute. Adaugam fuduliile, amestecam usor, condimentam cu sare si piper, lasam 1 minut apoi adaugam vinul si bulionul. Lasam sa scada la foc mic cam 20 min.

Tocanita de fudulii de curcan 1Tocanita de fudulii de curcan 2Tocanita de fudulii de curcan 3Tocanita de fudulii de curcan 4

Servim cu mamaliguta. Sunt delicioase!

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: .
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>