Raffaello


Raffaello-0

O versiune romaneasca a binecunoscutelor bomoboane care sunt deliciul lui Adrian de o vreme incoace. Inca ma mir cum de nu am incercat reteta pana acum desi la noi in familie dulciurile cu cocos sunt la mare cautare . Reteta este simpla si rapida.

Ingrediente:

  • 150g zahar pudra
  • 200g unt
  • 150g lapte praf
  • 75g fulgi de nuca de cocos
  • mai avem nevoie de aprox 50g fulgi de nuca de cocos 

Amestecam toate ingredientele ( untul trebuie sa fie la temperatura camerei ) si apoi punem compozitia la rece 1 ora.

Formam bilute care le trecem prin fulgi de nuca de cocos si apoi le asezam pe un platou. (Nu udati mana pentru ca se formeaza usor, grasimea se inmoaie de la temperatura palmei si se pot modela usor).

Raffaello-1Raffaello-2

Se pastreaza la frigider.

Daca doriti puteti pune in interior la fiecare un sambure de aluna sau migdala.

Reteta publicata in Prajituri, deserturi, aluaturi dulci. Etichete: , , , .
loading...

2 comentarii la reteta Raffaello

  1. Vali

    Amalia, untul trebuie sa fie de 82% grasime sau merge si 65%? Mersi si un An Nou fericit!

    Raspunde
    • Amalia

      Merge si de 65

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>