Tochitura cu ciupercute

Tochitura cu ciupercute (Tochitura cu ciupercute 0)   imagine reteta

O mancare buna si consistenta care se face foarte usor. Bineinteles cu carne de porc :).

Ingrediente;

  • 600g pulpa de porc
  • 400g ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri bulion
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper

Tochitura cu ciupercute (Tochitura cu ciupercute 1 290x217)   imagine reteta

1.Carnea o spalam cu apa rece si o stergem cu un prospop de hartie apoi o taiem cubulete

Ciupercile le lasam intregi, le spalam si pe ele.

Ceapa o taiem solzisori adica felii subtiri iar usturoiul il tocam marunt.

2. Incingem uleiul intr-o oala si adaugam ceapa. Lasam sa se prajeasca 1 minut si apoi adaugam usturoiul. Adaugam si bulionul si lasam 2-3 minute la foc mic.

Tochitura cu ciupercute (Tochitura cu ciupercute 2 290x217)   imagine retetaTochitura cu ciupercute (Tochitura cu ciupercute 3 290x217)   imagine reteta

4. Adaugam carnea, amestecam, lasam cateva minute si apoi ciupercile. Acoperim cu un capac si lasam sa se faca mancarea la foc mic.

Tochitura cu ciupercute (Tochitura cu ciupercute 4 290x217)   imagine retetaTochitura cu ciupercute (Tochitura cu ciupercute 5 290x217)   imagine reteta

Cand zeama a scazut lasam sa se rumeneasca putin carnea (daca carnea nu s-a facut mai adaugam o cescuta de apa si lasam sa scada la foc mic).

Tochitura cu ciupercute (Tochitura cu ciupercute 6 290x217)   imagine reteta

5. Condimentam cu sare si piper si servim cu mamaliguta sau piure de cartofi.

Reteta am luat-o din revista Practic in bucatarie.

Reteta publicata in Preparate din carne de porc. Etichete: , .
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>