Carne de porc la cuptor cu rosii

 

Reteta pentru care o sa ma indrageasca toti barbatii :)…dar o sa ma urasca toate femeile :). Pentru ca e foarte buna dar al naibii de consistenta.

Ingredientele le scriu pentru o persoana ca este mai usor de calculat

  • 1 felie de ceafa de porc sau cotlet
  • 1 rosie mica
  • 1 ceapa mica
  • 2 linguri maioneza ( sau 1 lingura ulei si una de apa)
  • 50g branza (cas, cascaval)
  • 1 catel usturoi
  • putin patrunjel verde
  • sare, piper
  • putin ulei

Eu am inmultit ingredientele cu 3.

Spalam carnea bine si apoi o stergem cu un servet.

Batem feliile de carne ca pentru snitel si apoi le asezam in tava unsa cu ulei.

Presaram desupra sare si piper.

Ceapa o curatam si o taiem felii subtiri, rosiile le taiem felii de 5-7mm, usturoiul il tocam marunt iar patrunjelul il taiem nu foarte marunt.

Pe fiecare felie de carne punem ceapa taiata, apoi o lingura de maioneza, 2-3 felii de rosii, usturoi si putin patrunjel verde, iar maioneza si apoi radem branza in strat gros .

 

Coacem 30-35 de minute la 180gC fara folie.

Lasam sa stea 10 minute si apoi servim.

Eu am facut piure de cartofi ca garnitura deoarece ramane destul sos in tava.

Reteta este preluata de pe gotovim-doma.ru cu multumiri.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


8 comentarii la „Carne de porc la cuptor cu rosii”

Dă-i un răspuns lui ionut Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.