Ciorba de loboda

Ciorba de loboda (Ciorba de loboda)   imagine reteta

O ciorba  usoara atat la gust cat si la calorii :), ramane doar sa gasiti loboda si macris pentru a incerca reteta.

Ingrediente:

  • 1kg loboda verde
  • 2-3 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1/4 telina
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ceapa mica
  • 1/4 kg macris
  • 1 pulpa intreaga de pui ( de obicei se foloseste afumatura dar pentru ca a mancat si bebe din ea am folosit carne de pui)
  • 200ml smantana
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • patrunjel si marar verde

Zarzavatul se spala bine, se curata, se taie bucatele apoi se pune la fiert impreuna cu carnea de pui si 3-4 litri apa.

Cand carnea este fiarta o scoatem si o taiem bucatele apoi o punem inapoi in ciorba. Adaugam apoi loboda, spalata si taiata fideluta.

Dupa ce loboda s-a fiert adaugam macrisul spalat si taiat fideluta.

Lasam sa mai fiarba 10-15 min, apoi dregem cu galbenusurile amestecate cu smantana.

Potrivim de sare si adaugam verdeata tocata.

Servim.

Reteta publicata in Supe, ciorbe. Etichete: .
loading...

Un comentariu la reteta Ciorba de loboda

  1. Diana

    Placeee ….

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>