Aripioare picante cu curry

 

Se pot face atat la cuptor cat si la gratar. Cat sunt de bune nu va mai scriu, abia astept sa le incercati!

Ingrediente:

  • 1kg aripioare de pui
  • 2 lingurite praf de curry
  • 1varf de cutit praf de chilli (optional)
  • 1 lingurita mustar
  • sucul de la o lamaie
  • 4 linguri ulei
  • sare

Intr-un bol punem aripioarele si apoi adaugam restul ingredientelor pe care le-am amestecat intr-un bol mai mic.

Lasam la rece 2-3 ore, ideal ar fi de seara pana dimineata apoi le coacem in tava acoperite cu o folie timp de 30min la 180g C si fara folie 15 min la 200g C.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


2 comentarii la „Aripioare picante cu curry”

Dă-i un răspuns lui cata Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.