Aripioare picante cu curry

 Aripioare picante cu curry (aripioare)   imagine reteta

Se pot face atat la cuptor cat si la gratar. Cat sunt de bune nu va mai scriu, abia astept sa le incercati!

Ingrediente:

  • 1kg aripioare de pui
  • 2 lingurite praf de curry
  • 1varf de cutit praf de chilli (optional)
  • 1 lingurita mustar
  • sucul de la o lamaie
  • 4 linguri ulei
  • sare

Intr-un bol punem aripioarele si apoi adaugam restul ingredientelor pe care le-am amestecat intr-un bol mai mic.

Lasam la rece 2-3 ore, ideal ar fi de seara pana dimineata apoi le coacem in tava acoperite cu o folie timp de 30min la 180g C si fara folie 15 min la 200g C.

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: , .
loading...

2 comentarii la reteta Aripioare picante cu curry

  1. alina

    superbe au fost!
    bravo!

    Raspunde
  2. cata

    foarte bune,le-am facut de mai multe ori.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>