Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor (Pastrav la cuptor)   imagine reteta

Reteta universal valabila pentru mai multe tipuri de peste .

Imi place pastravul la cuptor pentru ca  este mai fraged, se face repede plus ca scap de mirosul de peste prajit in bucatarie.

Ingrediente ( 1 portie ):

  • 1 pastrav eviscerat
  • 2-3 felii de lamaie
  • sare
  • piper
  • putin ulei

Spalam pestele bine si-l stergem cu un prosop de hartie. Il condimentam cu sare si piper si punem in interior feliile de lamaie.

Punem putin ulei intr-un vas termorezistent, asezam pestele si-l coacem 10 minute in cuptorul incins la 180grade C.

Eu il incerc cu o furculita, daca intra usor in peste inseamna ca este gata.

Servim cu legume, orez, mamaliguta.

Reteta publicata in Preparate cu peste, fructe de mare. Etichete: .
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>