Supa de vacuta

Supa de vacuta (supa de vacuta)   imagine reteta

Printre preferatele mele, numai buna in zilele friguroase de toamna .

Ingrediente:

  • 2 buc gat de vita ( sau rasol)
  • 400g carne de vita
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel (radacina)
  • 1 telina mai mica
  • 1 dovlecel
  • 1 gulie mai mica
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie mai mare
  • patrunjel verde
  • sare

Oasele impreuna cu carnea taiata cubulete le punem la fiert in apa rece ( dupa ce le-am spalat in prealabil). Cand da in clocot supa spumam si apoi lasam sa fiarba la foc mic o ora.

Adaugam legumele spalate, curatate si taiate felii sau cubulete. Pentru un aspect mai frumos puteti sa le taiati unele felii, altele cubulete.

Lasam sa fiarba si cand carnea este fiarta scoatem oasele, luam carnea de pe ele si o punem inapoi in supa taiata bucatele.

Potrivim de sare.

Servim cu patrunjel verde tocat deasupra.

Reteta publicata in Preparate cu carne de vaca, Supe, ciorbe. Etichete: , .
loading...

Un comentariu la reteta Supa de vacuta

  1. Aurica

    mmmmm, ce bine arata in poza, cred ca si gustul e pe placul multora, foarte buna, gustoasa si sanatoasa..mi-a venit deja pofta sa fac :D

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>