Ciorba de fasole verde cu bors

Ciorba de fasole verde cu bors (ciorba de fasole 0)   imagine reteta

O ciorba usoara fara carne.

Ingrediente:

  • 400g fasole pastai conservata ( bineinteles ca puteti folosi si fasole proaspata )
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei , 1 rosie ( eu le-am inlocuit cu varianta conservata impreuna cu leustean )
  • 250 ml bors
  • sare, putin ulei
  • 2 oua ( optional )

Morcovii si patrunjelul le curatam si le dam pe razatoare. Le calim in putin ulei si adaugam fasolea scursa de apa si rupta bucati. Adaugam 2 litri de apa, rosia si ardeiul felii si lasam sa fiarba.  Cand fasolea este fiarta adaugam sarea si borsul dupa ce in prealabil a dat intr-un clocot.

Ouale le batem bine si le adaugam la ciorba amestecand mereu, obtinand astfel „zdrentele”.

Servim cu ardei iute si smantana.

Daca tineti post puteti renunta la oua.

 

Reteta publicata in Supe, ciorbe. Etichete: , .
loading...

4 comentarii la reteta Ciorba de fasole verde cu bors

  1. Laura Adamache

    La multi Ani!! Sa ai o primavara minunata, plina de dragoste, fericire si impliniri!!

    Raspunde
    • Amalia

      Multumesc mult, asemeni iti doresc si tie!

      Raspunde
  2. cory

    buna
    am facut prajitura tavalita in nuca de cocos si a fost bestiala
    multumim ca existi

    Raspunde
    • Amalia

      Ma bucur si eu ca ti-a iesit prajitura! :)

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>