Pulpe de curcan dulci-picante

Pulpe de curcan dulci picante (Pulpe de curcan dulci picante 0)   imagine reteta

O alta reteta cu carne de curcan . Prepararea este usoara, mai multe sunt ingredientele :).

Ingrediente:

  • 2 pulpe superioare de curcan
  • 3/4 cana sos picant ( ketch-up )
  • 1/4 ceasca suc de lamaie
  • 1 ceapa potrivita tocata
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 2 linguri zahar brun ( eu am pus alb )
  • 1 lingura sos Worchester
  • 1 lingurita pudra de chili
  • putin sos extra iute gen Tabasco

Preincalzim cuptorul la 180 de grade C.

Ceapa o prajim in ulei fierbinte 2 minute pana se rumeneste. Micsoram focul si adaugam zaharul, lasam 2 minute si apoi luam cratita de pe foc.

Adaugam sucul de lamaie, sosul Worchester, sosul picant, mustarul, chili, sosul Tabasco si se amesteca bine.

Pulpe de curcan dulci picante (Pulpe de curcan dulci picante 1 290x217)   imagine reteta

Turnam sosul peste pulpe.

Pulpe de curcan dulci picante (Pulpe de curcan dulci picante 2)   imagine reteta

Acoperim cu o folie de aluminiu si coacem la foc potrivit timp de o ora. Descoperim si coacem timp de 20 de minute pana pulpele se rumenesc frumos.

Pulpe de curcan dulci picante (Pulpe de curcan dulci picante 3 290x217)   imagine reteta

Servim cu legume, orez sau cartofi. Carnea este suculenta si  picanta.

Reteta am luat-o de pe internet din pacate nu mai stiu sursa .

Observatii:

Putem inlocui pulpele de curcan cu aripi sau pulpe de pui.

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: .
loading...

5 comentarii la reteta Pulpe de curcan dulci-picante

  1. Mina

    Arata foarte bine si cred ca sunt foarte gustoase!Trebuie sa incerc neaparat reteta ta,imi place tare mult!

    Raspunde
    • Amalia

      Sa-mi scrii cum ti-au iesit!

      Raspunde
  2. alinutzika

    arata senzational!

    Raspunde
  3. Flavia

    Am facut si eu reteta insa am inlocuit cu pulpe dezosate de pui…foarte buna…am lasat insa focu putin cam mare si spre sfarsit sosul a scazut destul de tare…da tot e bun:D

    Raspunde
    • Amalia

      Atunci data viitoare stai cu ochii pe cuptor :)), ma bucur ca ti-au placut!

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>