Snitel de curcan cu crusta crocanta

Snitel de curcan cu crusta crocanta (CAM00130)   imagine reteta

O alta varianta de crusta pentru snitel. Bune, bune snitelele mai ales daca sunt din piept de curcan.

Ingrediente:

  • 400g piept de curcan sau piept de pui
  • 2 oua
  • sare, piper
  • faina
  • fulgi de porumb
  • ulei

Taiem pieptul felii pe care apoi le batem intre 2 folii de nylon sa nu se zdrobeasca, apoi le condimentam si le trecem prin faina, ou batut, fulgi de porumb.

Snitel de curcan cu crusta crocanta (snitel de curcan cu crusta crocanta 1 290x217)   imagine reteta

Eu am zdrobit putin fulgii dar puteti sa-i lasati intregi.

Prajim snitelele in baie de ulei pana se rumenesc frumos pe o parte si pe alta. Le scoatem pe un servet absorbant, mancam cateva calde si apoi ne gandim daca sa mai facem garnitura sau nu :).

Observatii:

Puteti folosi in loc de piept de curcan, piept de pui sau muschiulet de porc.

Cred ca ar fi un aperitiv de efect daca taiati carnea de grosimea unui deget sau bucatele mai mari.

Sunt foarte crocante dar absorb destul  de mult ulei.

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: .
loading...

11 comentarii la reteta Snitel de curcan cu crusta crocanta

  1. Fancy Cake

    Tare bun!

    Raspunde
  2. Lavinia

    Ce bine arata! Si este simplu de facut!

    Raspunde
  3. camy

    Foarte bine arata si imi imaginez cat de bune sunt!

    Raspunde
    • Amalia

      Sa-mi scrii daca ti-au placut.

      Raspunde
  4. Bogdan

    foarte apetisant arata, iti recomand si snitele in crusta de covrigei, sunt la fel de bune, Amalia.

    Raspunde
    • Amalia

      Na uite de asta nu am auzit, cu siguranta o sa incerc :).

      Raspunde
  5. alinutzika

    ador snitelele astea!

    Raspunde
  6. Happy

    Sunt delicioase! La noi era un Home Delivery care avea în meniu snițelele astea dar din piept de pui, cu sos de iaurt, cartofi prăjiți și inele de ceapă. Delirant de bune :)

    Raspunde
    • Amalia

      si de kalorice cred :)))

      Raspunde
  7. Flory

    Suna delicios! Am o intrebare, credeti ca ar merge daca le’as baga la cuptor in loc sa le prajesc?

    Raspunde
    • Amalia

      Sigur ca da sunt si mai sanatoase :)

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>