Omleta cu conopida

Omleta cu conopida (omletacuconopida0)   imagine reteta

Cu Halloween-ul nu ma impac de nicio culoare , asa ca trec peste el si continuu cu ale mele, ieri am facut o cioba pui cu conopida si pentru ca mi-a mai ramas conopida am incropit o omleta sau mancarusa cum zice sotul. Buna, bineinteles ca nu am mancat-o decat eu :).

Ingrediente:

  • cateva buchetele de conopida fiarta
  • 2 oua
  • 1 lingura branza rasa
  • 2 linguri lapte
  • sare, piper, ulei

Taiem conopida nu foarte marunt si o prajim putin in ulei. Ouale le batem separat cu sare, lapte si la sfarsit adaugam branza. Rasturnam amestecul de oua peste conopida si lasam sa se rumeneasca  intorcand pe o parte si pe alta.

Omleta cu conopida (omletacuconopida1 290x79)   imagine reteta

Condimentam cu piper si servim cu patrunjel verde tocat deasupra.

Reteta publicata in Alte retete. Etichete: .
loading...

11 comentarii la reteta Omleta cu conopida

  1. Veronica

    Salutare Amalia! Iti urmaresc retetele de multa vreme si deseori ma inspir din ele si azi nu am putut sa nu iti las un prim mesaj cand deja a doua oara, cautand o reteta cu conopida (azi a fost cu conopida si data trecuta cu costita), aveai pe pagina principala exact ce imi trebuia. O sa o fac azi precis! Multumesc! :)

    Raspunde
    • Amalia

      Inseamna ca avem aceleasi gusturi la mancare :))… sper sa incerci cat mai multe retete de pe site!

      Raspunde
  2. Paradis

    Arata tare bine si stiu ca e tare gustoasa../eu mai adaug si fulgi de ardei iute si putin cascaval. ¿;).o zi faina.

    Raspunde
    • Amalia

      Buna ideea cu ardeiul iute ( poate asa o mananca si sotul meu )

      Raspunde
  3. adnia

    asta e o idee buna, mai ales ca- mi place mult conopida!

    Raspunde
    • Amalia

      Sper sa incerci reteta !

      Raspunde
  4. alinutzika

    cred ca e delicioasa!

    Raspunde
  5. giorel

    trebuie incercata….

    Raspunde
  6. giorel

    de care branza???

    Raspunde
  7. giorel

    laptele si branza de care sa fie de vaca sau capra etc????

    Raspunde
    • Amalia

      De vaca sau de capra depinde cum stai cu colesterolul :). Eu am folosit lapte si cas de vaca de la tara.

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>