Pleurotus la tigaie

Pleurotus la tigaie (IMG 0099)   imagine reteta

Pana ne gandim ce facem de mancare in weekend ( cred ca ar merge ceva cu gutui :)) gatim ceva rapid. Stiu ca intr-o vreme am propus paste dar pentru ca am mancat destul de destul de des am renuntat un timp la ele … defapt vinerea, daca stau sa ma gandesc gatesc cele mai rapide mancaruri . Asta pentru ca seara sigur mananc ceva mai mult si mai consistent ( stiti voi chestii calorice care dau dependenta :)).

Reteta de mai jos am vazut-o la TV mai demult dar numai spre final, asa ca am pus la ochi ingredientele:

Ingrediente:

  • 500g ciuperci pleurotus
  • 1 ardei mic rosu
  • 100ml vin alb
  • sare, piper, ulei

Taiem ciupercile fasii,  le prajim in tigaie 3-4 minute si apoi adaugam ardeiul rosu taiat fasii. Amestecam si adaugam vinul. Acoperim cu un capac si mai lasam aprox. 5 minute.

Pleurotus la tigaie (pleurotus1 290x217)   imagine reteta

Condimentam cu sare si piper si servim.

Pleurotus la tigaie (pleurotus2 290x217)   imagine reteta

Reteta publicata in Preparate cu legume, Preparate de post. Etichete: .
loading...

4 comentarii la reteta Pleurotus la tigaie

  1. Pingback: Știință și cunoaștere, TVR Cluj « Blog de Tury

  2. Mihaela

    pentru un plus de savoare…stropeste-le cu putin usturoi

    Raspunde
  3. Mamidesara

    La sfarsit o legatura de marar daca.ti place :)))

    Raspunde
    • Amalia

      Imi place :)

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>