Pulpe de pui la tigaie

Pulpe de pui la tigaie (pulpedepuilatigaie01)   imagine reteta

E cald si in perioada asta gatesc destul de rar la cuptor… fac o exceptie pentru prajituri :). Cred ca de acum incolo o sa va prezint doar retete facute pe plita, cum ar fi de exemplu aceste pulpe de pui care s-au facut destul de repede in aproximativ 30 de minute.

Ingrediente ( 4 portii):

  • 8 pulpe dezosate
  • 2 cepe verzi
  • 1 usturoi verde
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 lingurita boia iute ( optional )
  • sare, piper alb, ulei

Incingem putin ulei intr-o tigaie mai groasa si punem pulpele de pui.

Pulpe de pui la tigaie (IMG 0023 290x217)   imagine reteta

Acoperim cu un capac si lasam sa se faca la foc mic 15 minute. Le intoarcem si mai lasam 15 minute.

Pulpe de pui la tigaie (pulpedepuilatigaie1 290x217)   imagine reteta

Daca sunt gata adaugam ceapa taiata felii, usturoiul taiat felii, boia.

Pulpe de pui la tigaie (pulpedepuilatigaie2 290x217)   imagine reteta

Amestecam usor si mai lasam sa se faca 4-5 minute pe fiecare parte. Daca vi se par prea uscate adaugati putin suc bulion. La sfarsit condimentam cu sare si piper.

Pulpe de pui la tigaie (pulpedepuilatigaie3 290x217)   imagine reteta

Servim cu cartofi natur si salata.

Secretul la aceasta reteta este focul mic si tigaia groasa :).

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: .
loading...

9 comentarii la reteta Pulpe de pui la tigaie

  1. Dulcegarii culinare

    Simplu si sanatos ! lovely

    Raspunde
  2. Bucate-apetisante

    Cred ca au o aroma tare buna de la ceapa dar mai ales de la usturoi.
    Super bun!

    Raspunde
    • Amalia

      Eu pun aproape in orice mancare usturoi :) … si ardei iute :))

      Raspunde
  3. Dulcegarii culinare

    Cui nu-i place puiul la tigaie.. sa ridice mana sus ca am un pistol cu apa.. ! grozave !!

    Raspunde
    • Amalia

      :)) multumesc .

      Raspunde
  4. pansy

    reteta-i faina ,dar daca imi permiti o sugestie,contacteaza cu reprezentant z…. si mancarea asta e gata in 5-8 minute.e o investitie,dar merita.mai ales vara si iarna si toamna si primavara.vreau sa spun ca savoarea carnii este total diferita.de legume nu mai spun.eu nu sunt reprezentant,dar sunt utilizator de 6 ani,si sunt fana ,de fapt.atata doar ca sunt scumpe.daca vrei ,nu publica comentariul meu ca nu ma supar.

    Raspunde
    • Amalia

      Pansy poti sa-mi scrii pe mail mai multe detalii.

      Raspunde
  5. catkitchen

    fff bune aceste pulpite , chiar azi voi face si eu alaturi de o garnitura de mazare !!

    Raspunde
  6. Pingback: Pulpe de pui la tigaie | Cãlina Gospodina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>