Supa de salata cu lapte

O alta reteta de supa de salata, de data asta fiarta in lapte. E mai dulceaga la gust si nu contine carne.

Ingrediente:

  • 3 buc salata
  • 1 legatura leurda sau 2 fire usturoi verde
  • 1 l lapte
  • 2 galbenusuri
  • 200 ml smantana 25% grasime
  • apa
  • sare
  • ulei

Taiem leurda marunt si o calim in putin ulei . Adaugam salata spalata si taiata . Amestecam 1 minut la foc mare apoi micsoram focul si adaugam laptele si 1 litru de apa.

Lasam sa fiarba la foc mic si cand este fiarta separat frecam 2 galbenusuri cu smantana apoi adaugam treptat supa fierbinte amestecand mereu si rasturnam amestecul in oala. Potrivim de sare.

Servim.

Daca doriti puteti sa prajiti separat niste kaizer si sa il adaugati la sfarsit.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


7 comentarii la „Supa de salata cu lapte”

  1. Tinind cont de faptul ca la noi in Australia (Sydney ) incepe sezonul de iarna si nu am incercat aceasta supa niciodata efectif ma cucerit,ca toate minumatele tale retete.Iti doresc din tota inima o primavara frumoasa si suces in activitatea ta. Amelinda Kendellyn

  2. Am facut azi supa asta. Ii place tare mult sotului meu. Eu n-am mancat niciodata pana acum. Numai am gustat odata de la soacra mea. E tare buna si o sa mai fac. O sa le-o fac odata si la parintii mei care se cam axeaza pe carne. Dar asa supa e tare sanatoasa! A trecut Craciunul si pana la Anul Nou e cazul s-o dam pe verdeturi! :) Uite asa, dupa multe carnuri e nevoie de multe verdeturi pt. ca suntem sanatosi daca mancam echilibrat. Multumesc de reteta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.