Rulouri de sunca cu branza si usturoi

Reteta de mai jos e destul de cunoscuta insa varianta asta poate nu ati mai intalnit-o.

Ingrediente:

  • 300g sunca feliata ( eu am folosit sunca Praga)
  • 200g cascaval sau branza topita
  • 3 oua fierte tari
  • 2 catei usturoi
  • verdeata
  • maioneză

Albusurile se separa de galbenusuri. Galbenusurile le dam pe razatoare si le punem deoparte.
Intr-un castron punem branza si albusurile date pe razatoare, usturoiul zdrobit si 1 lingura verdeata tocata. Adaugam maioneza doar cat se se lege componenetele ( 3-4 linguri )
Punem cate o lingura de umplutura pe felia de sunca si rulam. Ungem marginile cu maioneza si le bagam in galbenusul ras.
Asezam pe un platou cu salata si servim.
Puteti inlocui maioneza cu smantana.
Reteta este preluata de pe gotovim-doma.ru.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


15 comentarii la „Rulouri de sunca cu branza si usturoi”

  1. Buna, Amalia! Am incercat mai multe dintre retetele tale dar acum e prima oara cand las un comentariu. Rulourile acestea sunt pur si simplu delicioase, foarte rapide si de mare efect. Sper doar sa ma pot abtine pana ajunge prietenul meu acasa! :) Multumim pentru ideile minunate pe care ni le oferi. O zi buna!
    Daniela

  2. mai mult decit superbe:))))le-am pregatit azi impreuna cu „bilutele”de la aperitivul cu brinza dulce (la care am folosit si nuca macinata si au fost extraordinare:))) ) ,pentru ziua socrului meu care se va tine miine si am avut placerea sa fie gustate de toata lumea inainte de a fi expuse ca sa zic asa pe masa,miine…in concluzie draga amalia…AU FOST BESTIALE!!!!i-am lasat masca pe toti(nici macar nu stiau ca eu stiu sa gatesc) …multumesc pentru retetele tale extraordinare…gatesc de foarte mult timp de pe pagina ta si sincera sa fiu e UNICA pe care o folosesc si sint de-a dreptul incintata de tot ceea ce faci tu aici…pupici si tine-o tot asa…nici nu stii ce mult ajutor le aduci unora (asa ca mine) :))))

    1. Multumesc mult Elissa , acum iau o mica pauza cu bebele dar o sa revin cat de curand, pana tunci sper sa incerci cat mai multe retete !

  3. Retata aceasta am pregatit-o si eu pentru ziua iubitului meu si a fost primul aperitiv care a trecut. E super ideea!

Dă-i un răspuns lui Amalia Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.