Piept de pui cu rosii la cuptor

Rapido, rapido ca am mult de lucru si nu prea am timp de gatit :)

Ingrediente:

  • 500g piept de pui file
  • 2 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 4-5 ace de rozmarin
  • sare, piper alb
  • putin suc de lamaie

Punem putin ulei intr-o tava termorezistenta, si asezam intercalat felii de piept de pui si felii de rosii . Presaram deasupra rozmarin si printre feliile de carne punem catei de usturoi. Condimentam cu sare si piper si mai punem deasupra putin ulei . Acoperim cu o folie si coacem la 160 de grade timp de 20 minute. Luam apoi folia stoarcem sucul de la o jumatate de lamaie si mai lasam inca 5-10 minute sa se rumeneasca frumos.
Servim cu orez, legume, cartofi.
Sfat: Puteti pune si felii de dovlecel sau vanata.
PS Nu am mancat atat cat se vede in poza :).

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


11 comentarii la „Piept de pui cu rosii la cuptor”

  1. Amalia asta este o reteta simpla fara multe calorii gustoasa si daca ai invitatii nu trebuie sa stai mult in bucatarie.Foarte buna si frumos prezentata.Bravo.

  2. Noi suntem inebuniti dupa piept de pui iar al tau e minunat! L-ai aranjat asa de frumos in tava! Super! Merci de idee…cu siguranta il voi face zilele astea!

  3. Iulia sunt convinsa ca o sa-ti placa, eventual sa faci un sos pe langa el ( eu fac mereu sosul de iaurt cu usturoi ) .

  4. Amalia,

    In aceasta seara am incercat reteta…si a iesit pana la urma gustoasa…dar a trebuit s-o tin la cuptor peste o ora…si de undeva s-a adunat foarte mult apa in tava. Ce zici tu?

Dă-i un răspuns lui Explora Cuisine Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.