Piept de curcan la tigaie cu ceapa si curry

Din categoria ” suntem la cura sau nu mai suntem” mi-am gatit ceva cu curcan ( doar pentru mine ).

Ingrediente:

  • 150g piept de pui
  • 1 ceapa potrivita
  • ulei de masline
  • putina sare, piper alb, curry

Pieptul de curcan il prajim in putin ulei de masline timp de 3-4 minute.
Il scoatem pe o farfurie , il condimentam cu sare si putin piper alb si-l pastram la cald.
Ceapa o curatam , o taiem rondele nu prea subtiri si cu grija o punem in tigaie la prajit in uleiul ramas de la pieptul de curcan. Presaram pe ea putin curry lasam sa se prajeasca 1 minut pe o parte, apoi o intoarcem si procedam la fel (e delicioasa ceapa gatita asa).
Servim cu pieptul de curcan si cu piure de cartofi.
Asadar nu suntem la cura ca le-am prajit pe toate si da, puteti folosi piept de pui :).

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: , .
loading...
S-ar putea sa-ti placa:

3 comentarii la reteta Piept de curcan la tigaie cu ceapa si curry

  1. Razvanos & Razvanel

    Hello,

    O mica greseala :)
    Ingrediente:

    * 150g piept de pui

    In rest arata foarte tare :)

    Raspunde
  2. Amalia

    Multumesc :).

    Raspunde
  3. Monica

    piure de cartofi verde??!!!???

    in rest…delicios :D

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>