Friptura din pulpe de curcan

Friptura din pulpe de curcan (pulpec0)   imagine reteta

O reteta nu neparat de weekend , friptura din pulpe de curcan puteti sa o incercati oricand dar nu oriunde ci numai in bucatarie :).

Ingrediente:

  • 2 pulpe intregi de curcan taiate fiecare in 2
  • 100 ml vin alb
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 frunza de dafin
  • cateva boabe de piper ( eu am scapat cam multe :))
  • 1 lingurita otet

Punem intr-o punga toate ingredientele si lasam sa stea peste noapte la marinat in frigider.
Apoi punem intr-un vas termorezistent putin ulei, adaugam pulpele, restul ingredientelor din punga si 1/2 de cana de apa .
Acoperim cu o folie si coacem o ora la foc potrivit. Luam folia jos si mai lasam aprox. 15 minute pana se rumenesc pulpele .
Servim cu garnitura de cartofi sau legume.

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: , .
loading...

3 comentarii la reteta Friptura din pulpe de curcan

  1. Nati

    Simplu si bun, o reteta perfecta pentru cei grabiti sau lenesi. Arata apetisant!

    Raspunde
  2. ANCA

    de ce e ptr lenesi???? e chiar o reteta f. buna!!! am bagat acuma friptura la cuptor, nu se poate sa nu iasa grozava!!!! multumesc ptr reteta!

    Raspunde
    • Amalia

      :)) ziceam si eu asa pentru ca e foarte usor de facut … Anca sper sa-ti placa fripturica :).

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>