Snitel de curcan cu crusta de cocos

Gata am rezolvat curcanul ! Spate , gat , tacamuri – supa cu razalai , aripi si maruntaie – pilaf, pulpe – friptura si ultimul pieptul l-am facut snitel si nu oricare ci cu crusta de cocos . Asta sa nu-l mai aud pe iubitul sot ca nu vrea friptura din piept de curcan :).Reteta e chiar simpla , puteti sa o incercati si cu piept de pui.

Ingrediente:

  • 1 piept de curcan
  • 2 oua
  • putin lapte
  • faina
  • cantitati egale de fulgi de cocos si pesmet ( scriu asa deoarece mie mi se pare prea dulceag doar cu cocos )
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit

Taiem pieptul felii, apoi le batem usor cu ciocanul de snitele. Puneti carnea intre doua folii sa nu se zdrobeasca. Condimentam cu sare, piper.

Ouale le batem cu putin lapte.

Pesmetul il amestecam cu fulgii de cocos. ( am vrut sa fac yin si yang da’ m-am grabit :))

Trecem carnea prin faina, amestecul de oua si apoi prin amestecul de pesmet cu cocos.

Prajim snitelele in ulei incins ( recomand de palmier se gaseste la Plus ) , pana se rumenesc frumos pe o parte si pe alta apoi le scoatem pe un servet absorbant.

Servim cu ce garnitura vrem noi , daca ne enervam doar cu salata :).

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: .
loading...

6 comentarii la reteta Snitel de curcan cu crusta de cocos

  1. felis

    Uite ca snitel in crusta de cocos… nu am mai auzit… sa stii ca am sa incerc cu prima ocazie… daca nu gasesc curcan 9apropo… eu nu am gatit curcan inca).. am sa incerc cu piept de pui… Apetisant arata….

    Raspunde
  2. Lissa's Cakes

    cred ca are o aroma placuta de la cocos,cu prima ocazie o sa incerc asa combinatia,o sa mearga si la piept de pui cu siguranta.

    Raspunde
  3. Bucate apetisante

    Arata bine!
    Nu am mancat carne de curcan pana acum si de mult tot spun ca o sa cumpar si eu.
    E mult diferita de pui?

    Raspunde
  4. Amalia

    Felis musai sa incerci carnea de curcandaca iti place carnea de pui :).

    Raspunde
  5. Amalia

    Desigur Lissa, numai sa combini cu pesmet , te pup!

    Raspunde
  6. Amalia

    Mult diferita nu stiu daca e, mai ales cea din comert… daca iti place carnea de pui sigur o sa-ti placa… daca faci piept merge foarte bine umplut sau rulada deoarece e destul de sec ( la fel ca si cel de pui).

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>