Gogosele cu branza si oua

Gogosele cu branza si oua (gogosele0)   imagine retetaReteta originala este cu cascaval dar eu am folosit branza de burduf. Se fac rapid aceste gogosele ( in 15 minute ) si merg de minune la un pahar de vin … sau un ceai de menta :).

Ingrediente:

  • 200ml lapte
  • 3 oua
  • 30g unt
  • 100g faina
  • 150g cascaval

Punem laptele la fiert impreuna cu untul. Cand incepe sa fiarba stingem focul si punem toata faina . Amestecam rapid pana aluatul se desprinde de oala. Adaugam branza si amestecam. Lasam sa se raceasca putin si cand amestecul este caldut adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.
Gogosele cu branza si oua (gogosele1)   imagine retetaPunem cu lingurita in tava tapetata cu hartie de copt , gramajoare de marimea unei nuci mai mari. Daca aveti un cornet pentru prajituri ar fi si mai bine.
Gogosele cu branza si oua (gogosele2)   imagine retetaCoacem la foc potrivit aprox 10 minute pana se rumenesc deasupra. Lasam sa se raceasca si apoi le papam .
Gogosele cu branza si oua (gogosele3)   imagine retetaReteta o am dintr-o carte de bucate cu preparate din oua.

Reteta publicata in Aperitive. Etichete: .
loading...

31 comentarii la reteta Gogosele cu branza si oua

  1. Cristina

    Sigur ca s-au copt…de asta le-am si lasat mai mult…pana au fost gata. Insa au fost bune. O sa repet cu alt fel de branza. Multumesc.

    Raspunde
  2. Roxana

    Da, asa era si al aluatul meu. Am sa mai incerc. La gust au fost bune :)

    Raspunde
  3. Ceska777

    Eu am pus cascabal ras si au iesit f gustoase. Vom mai face caci s-au dus repede…

    Raspunde
  4. dana

    Foarte bune aceste gogosele, le-am facut cu cascaval dar data viitoare ma gandesc sa pun si branza dulce. Imi plac mult retetele tale, am mai incercat 3 torturi si 2 prajituri. Retete de inghetata de vanilie cunosti?

    Raspunde
    • Amalia

      Din pacate nu, recunosc ca o cumpar in cantitati mari :).

      Raspunde
  5. Elena

    Eu am incercat azi reteta, dar blatul mi-a iesit prea lichid, probabil ouale erau prea mari, Dupa parerea me 2 erau de ajuns. In loc de gogosi am turnat totul in tava si am copt la cuptor, dupa care odata copt si racit am taiat totul felii. E oricum gustos.

    Raspunde
  6. TINA

    Am facut si eu gogosele cu branza de burduf , au iesit foarte bune . Mersi ptr reteta

    Raspunde
  7. MIrabela

    Foarte bune, am facut in portie dubla si ce inseamna ala lasat la racit =)) ca la noi nu se intampla niciodata, eu am pus jumatate telemea si jumatate branza de burduf ca atat mai aveam prin frigider. Maine o sa le repet pentru ca avem o mica petrecere si se fac repede si sunt super bune. Felicitari pentru blog.

    Raspunde
    • Amalia

      Multumesc mult!

      Raspunde
  8. ana prisecaru

    Eu le ung cu ou si sunt f aspectoase nu crapa

    Raspunde
    • Amalia

      Multumesc pentru idee!

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>