Chiftelute de pui cu sos de marar

Azi mi-am luat liber sa-mi pun ordine intre retete si mail-uri :). Glumesc, am o gramada de treburi prin casa asa ca am zis ca ar fi bine sa ma si ocup de ele. De gatit, chestii mai usoare si exclus cartofi :)). Reteta de mai jos nu am mai facut-o demult si cum mi-a ramas smantana de la sarbatori am zis sa o folosesc la ceva asa ca am gasit la ce :).

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mica
  • 1 catele de usturoi
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ou
  • 1 felie de paine veche de o zi
  • sare, piper
  • 150 ml smantana

Tocam carnea de pui , la fel si usutoriul , ceapa si cateva fire de marar. Felia de paine o inmuiem in apa si o stoarcem bine apoi o zdrobim. Punem intr-un bol ingredientele , adaugam oul, sare, piper si amestecam bine.

Cu mana uda formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins. Nu le-am dat prin faina sa nu fie asa grele.

Le scoatem pe un servet de hartie .

Intr-o craticioara punem putin ulei. Separat amestecam smantana cu o lingura de faina si 150 ml lapte . Punem chiftelele in uleiul incins , adaugam amestecul de smantana si amestecam usor. Potrivim de sare si adaugam marar verde tocat.

Lasam 1 minut la foc mic si apoi servim . Eu am facut o garnitura de orez, dar merge la fel de bine cu piure de cartofi sau paste.

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: .
loading...

Un comentariu la reteta Chiftelute de pui cu sos de marar

  1. Anonymous

    Buna Amalia, am incercat multe din retetele tale, gatesti foarte foarte bine, am descoperit un blog mai altfel, pentru cele care lupta cu kilogramele in plus, printre care ma numar si eu, blogul se numeste Smart eating, good living andra popovici cu drag Mara!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>