Pulpe de pui dulci-picante

O alta reteta cu pui, de data asta cu pulpe dezosate… simpla, picanta si usor dulce. Va invit sa o incercati :).

Ingrediente:

  • 8 pulpe de pui dezosate
  • 2 lingurite usturoi granulat ( se gaseste in hypermarketuri )
  • 2 lingurite praf de chili
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 vârf de cuţit de piper
  • ulei de masline
  • 3 linguri de miere
  • 3 lingurite de otet

Preincalzim cuptorul si ungem cu ulei o tava mai groasa ( pentru friptura )
Intr-un bol amestecam usturoiul, chili, sare, chimenul, boiaua de ardei dulce, piperul. Trecem pulpele prin amestec astfel incat sa fie acoperite pe toate partile si apoi le punem in tava . Punem putin ulei peste ele ( musai sa-mi cumpar spray pentru ulei ) , acoperim cu o folie si coacem timp de 30-35 de minute la foc potrivit.
Intr-un bol mic amestecam mierea cu otetul.
Scoatem tava de la cuptor, ungem pulpele cu acest amestec
si le bagam la cuptor pentru 5 minute.
Servim cu cartofi acordeon sau cu ce granitura doriti voi. Cred ca merge orice.
Reteta este preluata de pe blogul lui Pam cu modificari .

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: .
loading...

4 comentarii la reteta Pulpe de pui dulci-picante

  1. VertAnge

    Ce bogatie de condimente! Trebuie sa fie delicios!

    Raspunde
  2. Bucataria mea-Paula

    yamyyyy!!!! foarte simplu si usor de facut!! e pe lista !!:-D

    Raspunde
  3. Amalia

    Fetelor sa le incercati sunt delicioase :).

    Raspunde
  4. Alina

    arata super delicios….imi cam ploua in gura de pofta.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>