Piept de pui cu susan

Saptamana asta promit numai chestii usoare, weekendul asta am fost plecata si am mancat destul de consistent. Reteta de mai jos e tare simpla si gustoasa, de efect pentru musafiri si nu numai.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • aprox 200g susan
  • sare, piper, boia, putin suc de lamaie

Taiem pieptul fasii de grosimea unui deget, apoi le condimentam cu sare, piper, boia si stropim cu putin suc de lamaie. Lasam sa stea la rece 30 de minute, apoi punem 3-4 linguri d efaina intr-o punga adaugam fasiile, rasucim capatul pungii si scuturam bine , astfel bucatile de carne de pui vor fi acoperite peste tot de faina.

Batem ouale usor si apoi trecem o bucata de carne de pui prin ou,susan si prajim la foc potrivit. Atentie cu uleiul nu trebuie sa fie prea incins altfel susanul se va arde. Vedeti in poza ca si eu le-am cam prajit un pic mai tare.

Servim cateva fierbinti :), restul cu salata .

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


6 comentarii la „Piept de pui cu susan”

  1. Salutare,

    Blogul acesta e uimitor si delicios…dar va dau un link tot cu retete http://www.yummy.site90.net nu ca sa fac concurenta Amaliei pentru ca ar fi imposibil ci pentru ca am nevoie de vizualizari…e proiect de la facultate :D cui ii place sa l dea mai departe. iar daca nu va place, puteti sa l dati oricum :P multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.