Peste cu legume la cuptor

Peste cu legume la cuptor (crap1)   imagine retetaPentru ca azi a fost dezlegare la peste am gatit peste :). Am gasit crap la oferta asa ca am cumparat unul si l-am gatit dupa o reteta pe care am vazut-o la televizor . Puteti incerca reteta cu orice alt peste sunt convinsa ca o sa iasa la fel de buna. 

Ingrediente:

  • 1 crap de 2 kg
  • 500g ardei kapia
  • 2 cepe mari
  • 6 catei de usturoi
  • 5 rosii
  • 250 ml vin
  • putin ulei
  • sare, piper

Peste cu legume la cuptor (crap2)   imagine reteta

Curatam crapul , il spalam bine si il taiem medalioane ( nu ma intrebati cat timp si nervi mi-a luat ca nu va spun ) .

Peste cu legume la cuptor (crap3)   imagine reteta

Ungem o tava mai mare cu putin ulei. Ardeii ii taiem felii rotunde , ceapa o taiem pestisor . Punem ardeii ceapa si cateii de usturoi necuratati in tava. 

Peste cu legume la cuptor (crap4)   imagine reteta

Peste legume asezam pestele. Il condimentam cu sare si piper . Acoperim cu folie si coacem 30 de minute la foc potrivit.

Peste cu legume la cuptor (crap5)   imagine reteta

Rosiile le taiem cubulete si le calim in putin ulei ( cam 5 minute ).

Peste cu legume la cuptor (crap6)   imagine reteta

Scoatem tava , luam folia ,

Peste cu legume la cuptor (crap7)   imagine reteta

punem rosiile peste peste, adaugam vinul 

Peste cu legume la cuptor (crap8)   imagine reteta

si mai bagam la cuptor timp de 20 -25 de minute. 

Peste cu legume la cuptor (crap9)   imagine reteta

Servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi. 

Reteta publicata in Preparate cu peste, fructe de mare. Etichete: .
loading...

9 comentarii la reteta Peste cu legume la cuptor

  1. richard

    O reteta beton!

    Raspunde
  2. Zambetul vesel al Teodorei

    Uite iti transmit o salutare si o multumire larga de la mine de pe blog…http://zambetecolorate.blogspot.com/

    Raspunde
  3. Emma

    Cred ca ceva de gen e reteta super pe care am mancat-o o data la cineva, trebuie sa incerc, dar cu un peste fara multe oase, gata curatat si care nu va necesita manipulare mai mult de 2 min. :)))))

    Amalia, pestele se taie cel mai bine daca e inghetat (dar nu tun) :) La fel si pieptul de pui :)

    Eu dupa ultima experienta cu peste am zis ori file, ori conserva, altceva nu :D Si acum schimb culori cand ma gandesc la miros. Si ala a fost pt Emma :)

    Raspunde
  4. Andreea

    ce bine arata, cand vii la mine sa imi faci si mie :D ?

    Raspunde
  5. Amalia

    Richard multumesc , l-am mancat cu mujdei de usturoi :).

    Raspunde
  6. Amalia

    Teodora multumesc mult te pup!

    Raspunde
  7. Amalia

    Te cred , eu ti-as recomanda sa folosesti peste proaspat :). Pupici la Emma !

    Raspunde
  8. vincent

    Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult – aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    Raspunde
  9. crina

    o reteta delicioasa multumes amalia mult de tot te pupicesc

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>