Pui cu ardei si dovlecel

O mancarica usoara cu legume de sezon.

Ingrediente:

600 g carne de pui
4 ardei kapia
1 dovlecel
1 rosie
2-3 catei de usturoi
putin ulei
sare, piper, boia

Condimentam carnea si o prajim in putin ulei pane se rumeneste. Adaugam apa si lasam sa fiarba.

Separat coacem ardeii , ii curatam si ii taiem fasii. Dovlecelul il curatam si il taiem cubulete. Rosia o taiem cubulete. Cand carnea este aproape fiarta adaugam legumele si mai lasam sa fiarba un pic.

La sfarsit adaugam usturoiul tocat. Ca garnitura merge aproape orice, mamaliguta, piure de cartofi, orez.

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: .
loading...

7 comentarii la reteta Pui cu ardei si dovlecel

  1. pansy

    ca sa vezi,tocmai am avut si eu pui cu o mancarica asemanatoare,am pozat-o dar n-am postat-o inca.atata doar ca eu am facut-o foarte condimentata.

    Raspunde
  2. vincent

    Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult – aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    Raspunde
  3. mamideSara

    Am facut reteta si a iesit super. N-am avut carne de pui , pentru ca o evit in ultima vreme , dar am avut curcan (mi-e plin congelatorul si nu stiam cum s-o mai gatesc sa devina rutina). E un pic mai seaca carnita dar cu legumele facut asa, pieptul a iesit deelicios. Multumesc de idee.

    Raspunde
  4. cata

    foarte gustoasa mancarica asta.am gatit-o cu pulpe dezosate.multumim.

    Raspunde
    • Amalia

      Cu placere :).

      Raspunde
  5. cata

    a,si ma gandeam ca merge mai bine cu usturoiul pisat,nu tocat.

    Raspunde
    • Amalia

      Merge, merge :).

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>