Tocanita cu ficatei de pui

Din categoria mancaruri ardelenesti, adica cu sos cu faina :) .

  • Ingrediente:
  • 500g ficatei de pui
  • 1 ceapa mare
  • 200 ml bulion sau suc de rosii
  • sare, piper, ulei
  • 1 lingura faina

Tocam ceapa marunt si o calim in ulei. Adaugam ficateii de pui si acoperim cu un capac. Ii lasam sa se faca la foc mic. In aprox 15 minute sunt gata ( gustati sa vedeti daca sunt gata ). Condimentam cu sare si piper. Separat amestecam 1 lingura cu varf de faina cu bulionul. Punem peste ficatei si amestecam usor. Lasam sa dea cateva clocote.

Servim cu piure de cartofi sau mamaliguta.

 

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: .
loading...
S-ar putea sa-ti placa:

6 comentarii la reteta Tocanita cu ficatei de pui

  1. Bestiutza

    Ar fi mers si cu un pic de usturoi? :)

    Raspunde
    • Amalia

      Sigur ca da :).

      Raspunde
  2. Rasta007

    Salut Amalia… i-mi plac foarte mult retetele tale… imediat ma apuc de reteta asta :)

    Raspunde
    • Amalia

      Sper sa-ti reuseasca e destul de simpla :).

      Raspunde
  3. Andrei

    Sarati ficatul doar la servire si o sa iasa mai fraged! ;)

    Raspunde
    • Amalia

      Multumesc pentru sfat!

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>