Cartofi noi sub/la capac

Felul asta de mancare il faceam des in studentie, asta inseamna ca e rapid si ieftin :)). I-am ramas fidela pentru ca imi plac cartofii, mai ales cei noi.

Ingrediente:

  • cartofi ( aprox 500g)
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • putin ulei
  • sare

Va scriu de la inceput ca trebuie sa folositi o tigaie cu peretii grosi sau una antiadeziva.

Spalam cartofii bine ( eu nu ii curat pe cei noi), ii taiem bucatele. Incingem uleiul intr-o tigaie si adaugam cartofii. Punem putina vegeta ( optional) , facem focul mic si acoperim cu un capac. lasam 10 minute timp in care mai amestecam de 2-3 ori. Gustam si daca sunt facuti adaugam patrunjelul si usturoiul ambele tocate marunt.

Nu adaugam apa !

Reteta publicata in Preparate cu legume, Preparate de post. Etichete: .
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>