Hamburger de pui

Daca am facut saorma mi-am zis hai sa fac si hamburger doar nu e mare lucru. Am facut de pui ca aveam o bucata de piept prin frigider.

Ingrediente:

  • 300g piept de pui
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • condimente pentru grill
  • chifle
  • ceapa, rosii, varza sau salata
  • cascaval feliat

Tocam carnea , la fel si ceapa si usturoiul, le amestecam si adaugam condimente. Formam chiftele mai mari pe care le aplatizam si le prajim pe grill-ul uns cu putina slanina (va sfatuiesc este sa investiti intr-o tigaie de fonta ,stiti voi din aceea grea,  merita ! ).

Taiem chifla in doua , punem o chiftea de pui apoi o felie de cascaval, incalzim putin la microunde pana se topeste branza si apoi mai punem rosii , varza taiata fideluta si condimentata cu putina sare sau ce legume doriti voi aveti multe optiuni.

Servim cu cartofi prajiti. Sau fara :).

Poza nu e prea graitoare, cineva astepta cu nerabdare , era sa raman fara aparat :)).

Reteta publicata in Preparate din carne de pui, rata, curcan. Etichete: .

8 comentarii la reteta Hamburger de pui

  1. Andra Sara Otilia

    Poate poza nu este graitoare dar te face sa inghiti in sec!

    Raspunde
  2. Primii pasi in bucatarie

    arata foarte bine…mi-ai dat o idee cu pieptul de pui ca si eu am ceva ce zace prin frigi si striga dupa ajutor:)

    Raspunde
  3. pansy

    ba eu zic ca poza graieste de la sine ! un sandwich bun !

    Raspunde
  4. DANIELA BIGHIU

    vreau si eu…….yami yami, ce bunatate,o seara buna iti doresc

    Raspunde
  5. auroraboreala

    fara indoiala, de 50x mai sanatos decat hamburgerul din fast-food. maine ii fac si eu iubitului… sa nu-i mai stea mintea la mcDonalds

    Raspunde
  6. Anonymous

    incearca sa pui o lingurita de mustar si seminte de coriandru tocate impreuna cu seminte de chimen. dau o aroma nemaipomenita. :)
    arata foarte bine, chiar mi-ai facut pofta.
    anca

    Raspunde
  7. Amalia

    Anca multumesc mult, la coriandru sa stii ca m-am gandit si eu dar nu credeam ca merge cu carnea de pui… data viitoare tin cont de sfatul tau si-ti scriu cum a fost .

    Raspunde
  8. Anonymous

    chiar te rog sa imi spui :)
    mi-ai facut pofta oricum cu toate fripturile si minunile de aici asa ca voi gati si eu ceva mai special azi….:P
    ramane surpriza pana dupa degustare.

    anca

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>