Biscotti cu ciocolata

Biscotti cu ciocolata (biscotti0)   imagine retetaTot am auzit de ei dar nu am facut niciodata. M-am gandit ca pana fierbe supa de pui sa incerc reteta. Sunt crocanti, se fac usor si merg de minune la o cafea .

Ingrediente:

  • 2 oua medii
  • 100g zahar
  • 250g faina ( mai adaugam putin la presarat)
  • 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 50 g ciocolata 
  • coja rasa de la o portocala ( nu am pus ca nu am avut)

Mixam zaharul cu ouale pana acesta se topeste si adaugam faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu si ciocolata rupta bucatele mici ( si coaja de portocala). Rasturnam coca ( este putin moale) pe o planseta presarata cu faina si formam 2 bastoane de 25 cm lungime. Le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le aplatizam putin. 

Biscotti cu ciocolata (biscoti1)   imagine reteta

Coacem aprox 30 de minute la foc mic pana se rumenesc. Le scoatem si le taiem felii de 1 cm grosime care le asezam una langa alta in tava. Bagam din nou tava la cuptor 10 minute pana devin crocante. 

Biscotti cu ciocolata (biscoti2)   imagine reteta

Lasam sa se raceasca. Se pot pastra intr-o cutie de tabla pana la 3 saptamani.

Reteta este preluata din revista Good Food. 

Reteta publicata in Prajituri, deserturi, aluaturi dulci. Etichete: .
loading...

4 comentarii la reteta Biscotti cu ciocolata

  1. Florin

    Foarte buna reteta.Bravo amalia .Imi place foarte mult aceasta reteta

    Raspunde
    • Amalia

      Ma bucur ca iti place sper sa incerci si alte retete!

      Raspunde
  2. Bianca

    Una din rețetele mele favorite! Am făcut-o de foarte multe, în diverse combinații, și nu încetează să mă surprindă! :)

    Raspunde
    • Amalia

      :)

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>