Paste fericit !

Dragii mei vizitatori, va urez un Paste fericit si linistit alaturi de cei dragi ! Va imbratisez pe toti si sper sa aveti parte de cateva zile de sarbatoare frumoase … imi cer scuze ca nu am postat nimic, din pacate am cam lasat toata treaba pe ultimele zile, norocul meu este ca o impart cu mama mea pentru ca anul acesta ma duc la tara de Pasti… revin miercuri sau joi, o sa incerc sa pozez si sa postez tot ce fac…macar ca inspiratie pentru sarbatorile viitoare :). Va pup si va multumesc pentru vizite , sfaturi si impresii .

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


25 de comentarii la „Paste fericit !”

  1. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.
    Hristos a inviat!

  2. Fie ca lumina Sfanta a Invierii sa iti umple sufletul si viata de bucurie. Un Paste fericit, cu deplina sanatate, dragoste si armonie, belsug si implinirea tuturor dorintelor!

  3. Fie ca lumina Sfanta a Invierii sa iti umple sufletul si viata de bucurie. Un Paste fericit, cu deplina sanatate, dragoste si armonie, belsug si implinirea tuturor dorintelor!

  4. Fie ca lumina Sfanta a Invierii sa iti umple sufletul si viata de bucurie. Un Paste fericit, cu deplina sanatate, dragoste si armonie, belsug si implinirea tuturor dorintelor!

  5. Draga Amalia, liniste sufleteasca, belsug si lumina sa iti aduca Sarbatoarea Invierii Domnului!! Paste Fericit!! Te pup!!

  6. Fie ca Sarbatorile Pascale sa iti aduca lumina in suflet si in casa, bucurii, fericire si numai impliniri! Hristos a Inviat!

  7. Iepurasu mustacios, e de Paste norocos, nu-ti lasa cadouri in ghete, are el alte secrete, pasca, oul inrosit, cozonac si miel fript , stiu ca te-am abramburit, dar un PASTE FERICIT!

    Hristos a Inviat!

    Va pup, Isabela!

  8. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului, sa iti aduca pace si liniste sufleteasca, multa bucurie si fericire alaturi de cei dragi!! Hristos a Inviat!

  9. Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.