Paste cu pasta de masline si usturoi

Paste cu pasta de masline si usturoi (paste+cu+mas1)   imagine reteta

Ceva rapid si de post. Mi-am promis sa nu mai scriu rapid dar chiar e gata in 15 minute :).

Ingrediente:
250g paste de tip penne
150g masline verzi
4 linguri ulei de masline

4-5 catei de usturoi

Fiebem pastele conform indicatiilor de pe punga. Le stecuram .
Punem in blender usturoiul, maslinele ( lasam cateva integi) si uleiul. Zdrobim la viteza maxima pana obtinem o pasta. Amestecam pastele cu pasta, maslinele intregi si servim.
Paste cu pasta de masline si usturoi (paste+cu+mas2)   imagine reteta
Mi-au placut foarte mult, daca va plac usturoiul si maslinele atunci merita sa incercati reteta. Preluata de aici .

Reteta publicata in Pizza, paste. Etichete: .
loading...

22 comentarii la reteta Paste cu pasta de masline si usturoi

  1. Saveurs et Gourmandises

    J'adore ta recette.
    Je vais certainement l'essayer.
    A bientôt Amalia.

    Raspunde
  2. dryvotka

    Intr-adevar o reteta buna, rapida si de post ;).
    Poate iti arunci un ochi si la cum gateste un barbat niste paste "metalice" ;) :

    http://www.verze.ro/index.php/Gastronomie/Retete-culinare/spaghete-metallice.html

    Raspunde
  3. Ala Oancea

    Interesanta reteta ! Nu poate fi decat delicios ;)

    Raspunde
  4. Ruxi

    Interesant

    Raspunde
  5. Dan

    Sunt convins ca sunt foarte bune(pastele). Ce nu inteleg eu e limba rusa :D. Am s-o incerc.

    Raspunde
  6. Amalia

    Cu google translate merge destul de usor :).

    Raspunde
  7. Alexandrina

    Interesanta reteta!
    Amalia, felicitari pentru premiul de la concursul "Gustos!" Nu am apucat sa te felicit pana acum, sa folosesti blenderul cu placere.

    Raspunde
  8. Amalia

    Multumesc Alexandrina :).

    Raspunde
  9. Amalia

    Dryvotka ti-am citit reteta :))) foarte faina :))).

    Raspunde
  10. cibinensis

    O reteta simpla si f gustoasa. Atentie ca pastele sa fie al dente , nu prea fierte -moi.
    Am expereimentat cateva retete de acest gen in Italia si sunt minunate.
    Salut in Amalia un mare cunoscator culinar si propun o colaborare pe o tema tocmai dezbatuta nu de mult intr un articol. S[uneam ca femeile pot fi la fel de bune maestri bucatari.

    Raspunde
  11. Amalia

    Multumesc pentru sfat si pentru aprecieri :).

    Raspunde
  12. Ruxi

    Parca simt mirosul …imi faci pofta

    Raspunde
  13. Amalia

    Ruxi sa le incerci sunt tare bune si sunt si de post .

    Raspunde
  14. angie

    Amalia, ai uitat usturoiul de la ingrediente. Te pup

    Raspunde
  15. Amalia

    Angie multumesc,corectez urgent :).

    Raspunde
  16. Anonymous

    Musai trebuie incercata reteta in acest weekend!!!

    Amalia, felicitari pentru blog – e foarte frumos si usor de navigat.

    Monica

    Raspunde
  17. cata

    am facut reteta.au iesit foarte bune.daca adaugi si o conserva de ton in compozitie,iese o crema numita tapenade.dar sunt bune si asa.

    Raspunde
    • Amalia

      Multumesc de idee Cata.

      Raspunde
  18. Vasile

    A facut nevastea-mea si au fost minuntate…de unde va vin aceste ideii ?

    Raspunde
    • Amalia

      Unele de pe net, altele din carti de bucate, altele pur si simplu :)

      Raspunde
  19. Elena

    Tocmai am incercat reteta. Eu am avut pasta de masline maro. Au fost foarte bune. Ms de reteta

    Raspunde
    • Amalia

      Cu drag :)

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>