Salata de fasole verde

Salata de fasole verde (salf2)   imagine reteta
Cata fasole verde am mancat anul asta cred ca nu am mancat niciodata :), nici nu mai stiu cum sa o gatesc … reteta de mai jos o stiu demult dar nu am facut-o vara asta. Este simpla si buna.
Ingrendiente:
fasole verde ( aprox 500 g)
1 galbenus
150 ml ulei
200 g smantana
1 lingurita mustar
sare, 2-3 catei usturoi, piper

Fiebem fasolea cu putina sare, o scurgem de apa si o lasam sa se raceasca , apoi o taiem bucatele de aprox 1 cm. Separat facem o maioneza din galbenus, mustar, sare, ulei la care adaugam la sfarsit smantana. Punem maioneza peste fasole, amestecam usor si adaugam usturoiul tocat, sare, piper. Servim ca atare sau cu carne la gratar .

Reteta publicata in Salate. Etichete: , .
loading...

31 comentarii la reteta Salata de fasole verde

  1. Amalia

    Yafa iti multumesc :)

    Raspunde
  2. Amalia

    Carmen sa o incerci neaparat, te pup !

    Raspunde
  3. Amalia

    DiAnais nu e greu deloc, in general la salata e buna fasolea cu pastaie subtire si rotunda asa ca un tub. Dar pentru orice tip de fasole, ca sa o verifici , iei o pastaie si o rupi in doua , mai bine zis o indoi pana se rupe, daca e proaspata aproape ca pocneste cand o rupi si nu are ate.Sper ca ti-am fost de ajutor :)

    Raspunde
  4. Amalia

    Cris cu piept de pui cred ca merge … nu stiu daca si cu castraveti.

    Raspunde
  5. Ala Oancea

    Arata foarte bine si cred ca este foarte buna. Am sa incerc si eu reteta. Asa fac si eu maioneza :)

    Raspunde
  6. angela

    …si eu, care ma plangeam la un moment dat, ca nu prea ai postat retete cu fasole verde…retrag reprosul…pupici !!!

    Raspunde
  7. Amalia

    Ala multumesc, sper sa-ti placa :).

    Raspunde
  8. Amalia

    Angela pe locul 1 la mine e ciorba de fasole verde,asta ii place sotului meu … in rest mai fac dar in cantitati mici …oricum pentru tine o sa mai postez o reteta :), te pup!

    Raspunde
  9. angela

    …hmmmmm….abia astept !!!

    Raspunde
  10. Ala Oancea

    Am facut-o ! Foarte buna ! Eu am pus 1/2 de capatana de usturoi ca imi place tare mult :)

    Raspunde
  11. Carmen

    intr-o singura saptamana de 2 ori mi-am facut…e rapida…asta e un avantaj in secolul vitezei :)
    …acum imi fac conopida pane…sper sa-mi iasa…o sa incerc cu pesmet cum ai tu reteta…eu o faceam doar cu faina si ou

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>