Tagliatelle cu sunca


Preluata de pe un forum sarbesc cu mentiunea ca am „umblat” putin la cantitati, reteta mi s-a parut tare interesanta datorita faptului ca avea menta ca ingrendient. Foarte reusita combinatia .
Ingrendiente:
400 g tagliatelle
1  morcov mic
200 g sunca
100 g mazare
3 linguri smantana
putina menta
4 linguri ulei
piper.
Pastele se fierb al dente. Pana se incalzeste apa si le punem la fiert ne ocupam de restul compozitiei. Sunca se taie felii si se prajeste intr-o tigaie antiaderenta.

Se scoate si se pastreaza la cald. Morcovul se taie fasii late,se caleste si apoi se adauga menta tocata ( eu am pus menta uscata).

Mazarea se caleste ( eu am avut la conserva , daca folositi congelata sa o fierbeti inainte) ,apoi se adauga smantana si 4 linguri de apa.

Se adauga si sunca si se amesteca usor. Se pune compozitia peste paste, apoi morcovii iar deasupra menta tocata.

Reteta publicata in Pizza, paste. Etichete: .
loading...

Un comentariu la reteta Tagliatelle cu sunca

  1. Ral

    Foarte apetisante pastele. Felicitari!
    Mi-am facut si eu blog culinar mai altfel,.. te invit sa ma vizitezi si daca-ti place sa te abonezi :D

    http://openbucket.blogspot.com/search/label/COOKING%20AND%20FOOD

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>