Salata de icre 2

Salata de icre 2 (IMG 19233)   imagine reteta
Un alt mod de-a prepara icrele, m-am gandit sa va scriu si voua reteta.

Ingrediente:

  • aprox 100g icre
  • ulei
  • sare
  • suc de lamaie

Punem icrele intr-o strecuratoare si turnam putina apa fiarta peste ele. Apoi le zdrobim si le frecam cu sare, adaugam ulei ca si la maioneza putin cate putin alternand cu suc de lamaie si apa fiarta , da, ati citit bine, nu apa minerala.

Salata de icre 2 (IMG 191555)   imagine reteta

Icrele se deschid la culoare si sunt pufoase.

In concluzie , buna reteta urmeaza asa cum i-am promis la Maryangy sa le fac si cu apa minerala :).

Reteta publicata in Aperitive, Salate. Etichete: .
loading...
S-ar putea sa-ti placa:

13 comentarii la reteta Salata de icre 2

  1. ISABELA

    miam miam…. vreau si eu :P

    Raspunde
  2. dana2dor

    Draga Amalia, te rog sa nu te superi ca intervin, dar icrele postate de tine sunt icre rosii, icre de somon sau de Manciuria cum mai sunt numite si nu se consuma frecate…
    Se presara cateva pe paine prajita unsa cu unt, sau in cupe ce ceapa rosie, sau in aranjamente „hors d’oeuvre”…

    Raspunde
    • narcisa

      mai draga sint icre tarama cele de manciuria au boabele mai mari si sint portocalii…

      Raspunde
  3. Amalia

    Iza multumesc esti draguta, Dana colega mea le-a primit de la cineva din Galati, eu iti spun sincer am mancat cateva bobite :) tare bune , acum m-ai lamurit pe deplin ( banuiam eu ceva, ca erau prea frumoase sa le zdrobesc ) promit ca asa o sa le pap. O zi frumoasa iti doresc!

    Raspunde
  4. Anonymous

    hello. n-am inteles daca apa fiarta se pune in stare calda sau rece.

    Raspunde
  5. Amalia

    Anonim apa se pune in stare fierbinte :)…pui apa la fiert si cand clocoteste iei cu lingura din ea si pui in icre.Te rog sa-mi scrii daca ai inteles , vreau sa-ti reuseasca reteta.

    Raspunde
  6. Tutuica

    Amalia, icrele astea arata ingrozitor de bine! Am cumparat masina de paine si as vrea sa folosesc reteta asta pentru ca sunt foarte bune cu paine de casa! Voiam sa te intreb daca reteta este universal valabila, daca poate fi folosita indiferent de tipul de icre pe care le am sau trebuie sa fie neaparat icre rosii?
    Multumesc!

    Raspunde
  7. Amalia

    Hey cu paine de casa sunt excelente! Reteta este universal valabila se poate face cu orice tip de icre, cele maicunoscute sunt cele de crap si hering. Sper sa nu incerci cu icre negre la alea nu functioneaza :)). Tin pumnii, o sa vezi ca se fac usor si sunt tare bune :).

    Raspunde
  8. codruta

    doamne nu pot sa cred ca se pot face icre din astea fara gris ,eu pun 3 linguri de gris la o lingura de icre rosii.voi incerca merci!

    Raspunde
  9. Sorina

    Buna Amalia, rețetele tale sunt extrem de bune. As vrea maine sa fac niste icre de pește prin din cris, procedez la fel ca si in reteta asta? Mulțumesc. Te pup

    Raspunde
    • Amalia

      Da

      Raspunde
  10. Sorina

    Amalia am făcut exact cum ai zis dar nu au ieșit asa închegate. Ce oare am gresit? Sunt așa de suparata..

    Raspunde
    • Amalia

      Poate nu le-ai mixat suficient…

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>