Un aperitiv cunoscut probabil cel mai des intalnit la nunti, l-am facut si eu anul acesta dar de sarbatori.
Avem nevoie de :
- cascaval
- sunca de Praga
- unt
Fiind vorba de felii suprapuse va sfatuiesc sa cumparati cascaval si sunca de forme apropiate.
Se unge o felie de cascaval cu putin unt, untul are rol de „lipici” si apoi se aseaza deasupra o felie de sunca. Se repeta procedeul ultima felie fiind de cascaval. Se taie cu grija marginile si se pune o ora la rece asezand deasupra ceva greu sa se preseze putin.
Se taie cu un cutit bine ascutit forme dupa placul fiecaruia iar in mijloc se infige o scobitoare.
La multi ani cu multe bucurii, impliniri sufletesti si cat mai multe succese culinare!
Arata super aperitivele tale; defapt intotdeauna simplitatea are frumusetea ei!
Davella iti multumesc pentru urari, esti tare draguta sper ca si tu sa ai un An Nou plin de impliniri !
Super ti-au iesit! De cand tot zic sa fac si eu si nu mai apuc… :P
Multumesc Edith :) .
Perfecte ti-au iesit :)
Buna Amalia
de cand am descoperit blogul tau meniul meu s-a mai diversificat.Retele tale sunt foarte bine prezentate si mai ales sustinute de imaginile aferente fiecarui pas in parte.Am o rugaminte la tine,in curand eu si sotul meu implinim un an de cand suntem impreuna.Am decis sa organizam o masa pt apropiati,as avea nevoie de cateva idei pt un meniu cu aperitiv si inca 2 feluri.Multumesc anticipat
Anonim te-as ruga sa-mi scrii un mail ( amy3747@yahoo.com) in care sa-mi scrii putin mai in amanunt preferintele tale si cate persoane vor fi invitate.Daca pot te ajut cu mare drag !
multumesc mult draga Amalia datorita tie pot sa gatesc romaneste !Sotul si copii sunt nerabdatori sa vina la masa pt ca masa e surpriza mai fur cate o reteta incaodata ati multumim mult foarte bine gatesti te pup
Draga Anonim ma bucur ca-ti plac retetele de pe blogul meu. Tot ce e important e o familie fericita ! Multumesc pentru cuvintele frumoase, te imbratisez cu drag !.
arata demential. Felicitari!
nu e nici o reteta buna
in locul untului am folosit crema de branza si a iesit excelent aperitivul