Aperitiv cu sunca si cascaval

Aperitiv cu sunca si cascaval (IMG 16444)   imagine reteta
Un aperitiv cunoscut probabil cel mai des intalnit la nunti, l-am facut si eu anul acesta dar de sarbatori.

Avem nevoie de :

  • cascaval
  • sunca de Praga
  • unt

Fiind vorba de felii suprapuse va sfatuiesc sa cumparati cascaval si sunca de forme apropiate.
Se unge o felie de cascaval cu putin unt, untul are rol de „lipici” si apoi se aseaza deasupra o felie de sunca. Se repeta procedeul ultima felie fiind de cascaval. Se taie cu grija marginile si se pune o ora la rece asezand deasupra ceva greu sa se preseze putin.

Aperitiv cu sunca si cascaval (a1)   imagine reteta
Se taie cu un cutit bine ascutit forme dupa placul fiecaruia iar in mijloc se infige o scobitoare.

Reteta publicata in Aperitive. Etichete: .
loading...

12 comentarii la reteta Aperitiv cu sunca si cascaval

  1. DAVELLA

    La multi ani cu multe bucurii, impliniri sufletesti si cat mai multe succese culinare!
    Arata super aperitivele tale; defapt intotdeauna simplitatea are frumusetea ei!

    Raspunde
  2. Amalia

    Davella iti multumesc pentru urari, esti tare draguta sper ca si tu sa ai un An Nou plin de impliniri !

    Raspunde
  3. Edith

    Super ti-au iesit! De cand tot zic sa fac si eu si nu mai apuc… :P

    Raspunde
  4. Amalia

    Multumesc Edith :) .

    Raspunde
  5. ISABELA

    Perfecte ti-au iesit :)

    Raspunde
  6. Anonymous

    Buna Amalia
    de cand am descoperit blogul tau meniul meu s-a mai diversificat.Retele tale sunt foarte bine prezentate si mai ales sustinute de imaginile aferente fiecarui pas in parte.Am o rugaminte la tine,in curand eu si sotul meu implinim un an de cand suntem impreuna.Am decis sa organizam o masa pt apropiati,as avea nevoie de cateva idei pt un meniu cu aperitiv si inca 2 feluri.Multumesc anticipat

    Raspunde
  7. Amalia

    Anonim te-as ruga sa-mi scrii un mail ( amy3747@yahoo.com) in care sa-mi scrii putin mai in amanunt preferintele tale si cate persoane vor fi invitate.Daca pot te ajut cu mare drag !

    Raspunde
  8. Anonymous

    multumesc mult draga Amalia datorita tie pot sa gatesc romaneste !Sotul si copii sunt nerabdatori sa vina la masa pt ca masa e surpriza mai fur cate o reteta incaodata ati multumim mult foarte bine gatesti te pup

    Raspunde
  9. Amalia

    Draga Anonim ma bucur ca-ti plac retetele de pe blogul meu. Tot ce e important e o familie fericita ! Multumesc pentru cuvintele frumoase, te imbratisez cu drag !.

    Raspunde
  10. Alexandra

    arata demential. Felicitari!

    Raspunde
  11. asssw

    nu e nici o reteta buna

    Raspunde
  12. Andreea P.O.

    in locul untului am folosit crema de branza si a iesit excelent aperitivul

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>