Cartofi crocanti cu malai

 Cartofi crocanti cu malai (IMG 14022)   imagine reteta

Reteta asta e NEMAIPOMENITA ! Am descoperit-o in revista „Practic in bucatarie” cautand retete de post.

Avem nevoie de:

  • cartofi
  • sare
  • faina de malai (porumb)
  • putin ulei

Cartofii se curata , se taie in lung in 4 sau 8 se sareaza si se dau prin faina de malai. Se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei, unul langa altul si se coc in cuptorul incins pana se rumenesc.

Cartofi crocanti cu malai (IMG 13944 290x217)   imagine reteta

Nu m-am uitat la ceas dar cred ca i-am tinut 30 de minute. Sunt foarte crocanti din cauza crustei de malai,nu sunt uleiosi… personal mi se par cu mult mai buni decat cei aurii. I-am servit cu mujdei de usturoi .

Reteta publicata in Preparate de post. Etichete: , .

35 comentarii la reteta Cartofi crocanti cu malai

  1. Amalia

    Sorina sa va fie de bine, ma bucur ca au fost pe gustul tau .

    Raspunde
  2. Adrian

    ……………..
    (am ramas fara cuvinte)
    Este a cincea sau a sasea dintre retetele tale pe care o pun in aplicare.
    Le ador.
    si pot sa spun ca.. ESTI CEA MAI TARE!

    P.S. Cand n-am idei, intru pe blogul tau. Si cum imi cam lipsesc ideile..

    Raspunde
    • Amalia

      Adrian daca esti barbat si gatesti felicitari ! Multumesc mult pentru aprecieri , sper sa te inspiri in continuare de pe site.

      Raspunde
      • Adrian

        Si barbatii au 2 (doua) maini ;)

        Raspunde
        • Amalia

          :)) asa e Adrian .

          Raspunde
  3. adele

    am incercat mi au iesit ca in poze dar au un gust naspa tare.zici k mananci malai din punga…poate dak incercam un suc ar fi fost ceva dar asa sincer nu mi ai placut absolut deloc:(

    Raspunde
    • Amalia

      Adele probabil temperatura de la cuptor a fost de vina… sa stii ca am postat reteta asta mai demult pe un forum culinar si a avut succes… eu sper sa incerci si alte retete :).

      Raspunde
  4. adele

    sos*

    Raspunde
  5. adevatul_1

    aici sunt numai fomisti,,,fac pariu ca sariti de 100kg,,totzi,,,,,haa,,,haaa

    Raspunde
    • Amalia

      Nu face pariu ca nu se stie :)).

      Raspunde
  6. Iulia

    @adevatul_1 inca nu am ” sarit” nici de 50 , daca tu nu intelegi arta culinariei nu te amesteca .Si la ce ai pus pariu ?

    Raspunde
  7. Iulia

    Amalia dar cind se adauga malaiul

    Raspunde
  8. Iulia

    * patrunjelul

    Raspunde
    • Amalia

      Cand ii servesti, adica la sfarsit .

      Raspunde
  9. Muresan Octavia

    nnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuu! parca ar avea mucegai

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>