Tocanita de ciuperci ( de post)

Un alt mod de-a prepara ciupercile; de post, economic, simplu… alegeti ce va place:).

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci
  • 200 ml pasta de tomate ( eu am pus rosii cuburi decojite)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • sare, piper

Se toaca ceapa marunt , se caleste putin apoi se adauga ciupercile taiate felii. Se lasa sa scada la foc mic si apoi se adauga usturoiul tocat si pasta de tomate . Se mai lasa sa fiarba inabusit 10 minute. Potrivim de sare si piper si servim calda cu mamaliga, paste sau rece ca atare.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


7 comentarii la „Tocanita de ciuperci ( de post)”

  1. Ai putea sa pui mai multe retete cu ciuperci (acuma fiind sezonul hribilor, galbiorilor) ? Si mai am o rugaminnte: nu sti o reteta pentru ghebe la borcan (murate, conservate) – la toamna dau eu ghebele din Faget :)

  2. Foarte bun! Am facut o combinatie intre retetele tale de tocanite de ciuperci, adica la asta am adaugat ardeiul din cealalta reteta.
    Fac si eu tocanita de ciuperci dar fara ardei si fara usturoi, in schimb pun un morcov.
    A ta mi s-a parut mai buna! :)

    1. Nu sunt informata indeajuns pentru a specifica si caloriile sau mai precis nu am timp sa caut si sa calculez dar cine stie poate pe viitor ar fi o idee buna.

Dă-i un răspuns lui diana Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.