Cas pane

Cas pane (IMG 5691)   imagine reteta

Ingrediente:

  • 300-400 gr cas felii sau cascaval
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare

Cas pane (IMG 5677)   imagine reteta
Se bat ouale cu putina sare, se trec feliile de cas prin faina, ou, pesmet si se prajesc in baie de ulei cate 2 min pe o parte (pentru intors folositi o paleta si nu furculita). Se scot pe un servet de hartie pentru a se absorbi excesul de grasime. Se servesc cu salata verde.

Cas pane (IMG 5679)   imagine reteta

Cas pane (IMG 5680)   imagine reteta

Cas pane (IMG 5683)   imagine reteta

Cas pane (IMG 5684)   imagine reteta

Cas pane (IMG 5689)   imagine reteta

Cas pane (IMG 5694)   imagine reteta

Reteta publicata in Alte retete. Etichete: .
loading...

6 comentarii la reteta Cas pane

  1. Teo

    muammmaaa, ce bine arata …mi-ai facut o pofta!!! :)

    Ama, ai la mine pe blogulet doua premii, fuguta sa le ridici :*

    Raspunde
  2. mereszroly

    Amalia draga mi-ai facut asa o pofta de cas , stii cumva cum se face casul?Pupici ,CAROLINA

    Raspunde
  3. Amalia

    Carolina din pacate nu stiu, eventual daca intreb un cioban :)). Poti sa-l inlocuiesti cu cascaval daca ti-a pofta tare :)

    Raspunde
  4. Anonymous

    Casul se face din lapte proaspat, nesmantanit, la care se pune cheag (natural sau pastile), se lasa cateva ore sa se inchege, apoi se aduna materia solida (ramane zerul – un lichid semi transparent) si se pune intr-un servet de tifon, prin care se va curge restul de zer timp de 1-2 zile. apoi casul proaspat se tine la uscat o aproximativ 1 saptamana pana face o coaja specifica.

    Raspunde
  5. jolanda

    multumim de reteta,am incercat si noi si ne-a iesit f bun :*jolanda&cezar

    Raspunde
    • Amalia

      Cu drag, sper sa mai incercati si alte retete.

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>