Tocanita de porc cu praz si masline

Ingrendiente:
500 gr pulpa de porc
500 gr praz
1 cutie rosii in sos tomat
200 gr masline

Se taie carnea bucati potrivite si se prajeste cu capac in putin ulei pana scade apa lasata de carne.
Tocanita de porc cu praz si masline (t1)   imagine reteta
Se taie prazul rondele si se aduga la carne, se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba. Dupa 15 minute se adauga rosiile cu tot cu sos si se lasa sa fiarba pana scade apa.
Tocanita de porc cu praz si masline (t21)   imagine reteta
Se adauga masline , se potriveste de sare. Se serveste cu cartofi piure, orez sau mamaliguta.
Tocanita de porc cu praz si masline (t33)   imagine reteta

Reteta publicata in Preparate din carne de porc. Etichete: .
loading...

9 comentarii la reteta Tocanita de porc cu praz si masline

  1. Anonymous

    Se specifica greutatea ingredientelor cu o unitate de masura necunoscuta si anume „gr”. Cu totii am invatat in clasa a VII-a la fizica dar si la matematica despre „gram”, care se prescurteaza folosind un simplu „g”.

    Raspunde
  2. Amalia

    Ok, multumesc pentru corectare, ce zici de retete ?

    Raspunde
  3. Anonymous

    super tare…mie imi plac foarte mult mancarurile cu masline…delicios!!!!
    cat despre retetele de torturi si prajituri…esti deja la favoriti…hiihih…merci frumos ca postezi si pozezi ce gatesti…cu drag, madalina.

    Raspunde
  4. Amalia

    Madalina iti multumesc pentru aprecieri, astept sa-mi spui daca ai incercat vreo reteta :)Un weekend placut iti urez!

    Raspunde
  5. Anonymous

    buna Amalia…am incercat cuibul de viespe din care nu am reusit decat sa gust. a iesit f gustor, inteleg de ce am ramas nemancata…hehehe….pot sa te rog ceva? cand ai timp imi spui si mie cum se face frisca din smantana…adica ce fel de smantana ca eu am incercat cu danone si nu mi s-a legat…desi am batut-o zdravan…
    multumesc.
    cu drag,
    madalina.

    Raspunde
  6. Amalia

    Madalina eu cumpar smantana pentru frisca de la Meggle , este foarte buna si accesibila ca pret. Inainte de-a bate frisca tin smantana la frigider sa fie rece -rece si apoi o bat cu mixerul alaturi de un plic de intaritor. Dupa ce s-a batut nu ornez imediat ci pun la frigider si o las macar 1/2 de ora ( o sa se intareasca mai mult), asta in cazul in care ornez. Daca o foloseasc la crema nu ma pun intaritor si nu o mai bag la frigider dupa ce-am batut-o. Sper ca am fost destul de explicita, daca nu scrie-mi te rog ce anume nu a mers.:) Pupici !

    Raspunde
  7. Anonymous

    multumesc pentru promptitudine. pai cred ca stiu acum unde am gresit. am scos-o de la frigi inainte de a o bate si la fel, nu am lasat-o deloc la frigi dupa ce am batut-o. de gustoasa a iesit gustoasa, am folosit-o drept crema, si destul de tare dar parca ii lipsea ceva din consistenta…de fapt, nu intelegeam eu de ce nu iese ca in pozele tale….haahahha…deh, asa-s incepatorii…naivi…multumesc frumos de sfaturi. daca mai am nedumeriri pot sa te mai intreb? nu vreau sa fie nepoliticoasa.
    madalina.

    Raspunde
  8. Amalia

    Pai eu zic sa incerci si alta firma sa ai cu ce face comparatie…cat despre ajutor oricand cu mare placere !

    Raspunde
  9. Leonard

    Auzi mai, Anonymous(Madalina) daca nu existai tu , nu-mi dadeam seama ce inseamna prescurtarea ”gr”. Mai bine invata sa gatesti si lasa-te de corectari. Dupa ce ii faci observatie Amaliei, tot la pizda ei vii sa-ti spuna cum se face nu stiu ce. Ai intrat pe site pe post de observator de greseli gramaticale sau ai intrat ca sa inveti sa gatesti? Mai esti si ciobanca, nu stii sa faci o remarca intr-un mod mai politicos, bine ca ai invatat tu in clasa a 7-a la matematica si fizica despre gram, cred ca doar cu asta ai ramas in cap din toata matematica si fizica, cum se prescurteaza gramul :))))))))) In locul Amaliei, nu ma mai oboseam sa-ti raspund la intrebari, dar ai noroc ca e ea fata finutza ;)

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>