Iepure cu bere si sos de capere

Reteta este a Lucianei, membra Culinar, ocazie cu care ii multumesc !

Ingrendiente:

1 Rila Iepurila
4 cepe mari
200 ml smantana lichida
1 cutie de bere
1 borcanel capere
o mana de patrunjel tocat
unt (cam 50 de grame)
sare si piper

Avem iepurele,
Iepure cu bere si sos de capere (IMG 4692)   imagine reteta
pe care-l taiem bucati , il saram si piperam, apoi il prajim in putin ulei.
Iepure cu bere si sos de capere (IMG 4694)   imagine reteta

Iepure cu bere si sos de capere (IMG 4695)   imagine reteta
Punem capacul si lasam pana scade zeama lasata si carnea
a inceput sa se rumeneasca.
Scoatem carnea si in uleiul ramas calim ceapa taiata solzisor.

Iepure cu bere si sos de capere (IMG 4705)   imagine reteta

Iepure cu bere si sos de capere (IMG 4707)   imagine reteta
Adaugam berea, carnea si lasam sa fiarba.
Iepure cu bere si sos de capere (IMG 4709)   imagine reteta

Asa arata cand este fiarta carnea.
Iepure cu bere si sos de capere (IMG 4719)   imagine reteta

In continuare eu am deviat de la reteta initiala ca nu am citit-o foarte atent.Nu a fost nici o problema, oricum a iesit delicios. Separat am amestecat caperele cu smantana si patrunjelul si le-am pus peste carne. In reteta ( va rog sa o respectati)  se punea untul intr- tigaie si se adauga caperele apoi smantana cu patrunjelul si se servea separat.
Iepure cu bere si sos de capere (IMG 4718)   imagine reteta

Iepure cu bere si sos de capere (IMG 4720)   imagine reteta

Se serveste cu piure de cartofi sau mamaliguta.

Iepure cu bere si sos de capere (IMG 4722)   imagine reteta

Iepure cu bere si sos de capere (IMG 4726)   imagine reteta

Reteta publicata in Preparate din carne de miel, iepure. Etichete: .
loading...

2 comentarii la reteta Iepure cu bere si sos de capere

  1. Luciana

    Mmmmmmmm arata exact cum a aratat cand l-am facut eu! Zii drept, asa-i ca te-ai lins pe degete??? Sosul ala pe mine cel putin m-a dat pe spate. Este demential, il fac cat de des pot. Pupici mult pt promovarea retetai si scuze ca nu ti-am scris pana acum, habar n-am avut de blogul tau. Super misto de altfel. Mouaahhhh!

    Raspunde
  2. Amalia

    Luciana e delicios sosul il fac si cu alta carne chiar si cu paste. Multumesc ptr aprecieri, esti foarte draguta.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>