Supa de pui

Supa de pui (331)   imagine reteta

Aprox 600 gr de pui ( recomandat a se folosi spate, cos, gat de pui)
2-3 morcovi
2 radacini patrunjel
1/4 telina
1 ceapa mica
sare
taitei
Eu am avut carne de la un pui de casa si pentru ca era foarte grasa m-am hotarat sa fac supa.
 Se spala carnea bine, se pune la fiert in apa rece. Cand da in fiert se scoate spuma cu o paleta sa iasa supa limpede si frumoasa ( am citit undeva ca spuma contine defapt proteine si ar fi preferabil sa nu se arunce). Lasam sa fiarba si cand carnea este aproape fiarta se adauga legumele intregi si se fierb. Cand carnea este fiarta se scoate, se scot si legumele( ceapa se arunca) se taie bucati de-a lungul si se pun inapoi in supa. Separat se fierb taiteii, se scurg si se adauga in supa. Se sareaza dupa gust si se serveste cu patrunjel verde tocat , deasupra.
Supa de pui (16)   imagine reteta
Supa de pui (27)   imagine reteta

Reteta publicata in Supe, ciorbe. Etichete: .
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>