Snitel vanatoresc cu ciuperci ardei si ceapa

Reteta este din revista „Secretele bucatariei”


Am facut portie dubla la sos iar carne am folosit aprox 700 gr.

Am fiert si orez ca garnitura, este optional. Acest sos se poate servi si cu carne de pui la gratar.

Reteta publicata in Preparate din carne de porc. Etichete: .
loading...

3 comentarii la reteta Snitel vanatoresc cu ciuperci ardei si ceapa

  1. denisa M

    Am facut aceasta macare delicioasa duminica,iar adevarul e ca iti incanta papilele gustative… Eu am folosit carne de curcan…Sotul meu si musafirii au fost incantati peste masura…Inca o data multumim…O zi frumoasa iti doresc.

    Raspunde
  2. marietutza

    As vrea sa incerc si eu reteta asta, dar nu stiu ce smantana as putea folosi sa nu se "taie" la fiert, chiar daca pun faina.
    Mi-ai putea recomnda un anumit tip de smantana te rog? Ms

    Raspunde
  3. Amalia

    Marietutza poti folosi smantana mai grasa cu 25% grasime

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>